≡ Meniu

Indesit LI70 FF1 X, combină No Frost din inox

Indesit LI70 FF1 X este o combină apărută pe piață în 2016 și se diferențiază față de alte modele prin costul de achiziție mic, No Frost (Full), consumul redus de curent și că e de culoare inox.
Se adresează celora interesați de un aparat frigo cu o capacitate mare de 274 litri și cu o înălțime de 178 centimetri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are tehnologie utilă care face ca alimentele să stea mai mult timp proaspete și întreținerea să fie fără bătăi de cap.

Indesit LI70 FF1 X, combină No Frost din inox

Pe partea de specificații se laudă cu clasa de eficiență energetică A+ (un consum de 310 kWh pe an), compartimentarea generoasă (frigiderul are două rafturi și 3 suporturi la ușă, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente) și nivelul de zgomot scăzut.
Culoarea e inox, iar asta face ca aparatul să se potrivească în orice bucătărie. Această culoare e una care ne arată că aparatul e unul premium.
Dimensiunile sunt ok, în sensul că înălțimea e una de sub 180 centimetri, iar din această cauză nu o să aveți probleme în a amplasa aparatul acolo unde doriți.
Consumul de curent e unul minim, adică are clasa A+ care e mai economică cu 20% față de clasa A. E important să alegem electrocasnice economice din punct de vedere electric deoarece în acest fel în câțiva ani ne recuperăm banii dați pe aparat.
Ca brand, Indesit e unul cu o istorie îndelungată încă din 1930 și fiind unul italian vă dați seama că e vorba despre unul de o calitate superioară în comparație cu cele făcute pe vapor.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul modern, costul de achiziție mic, că arată bine, dezghețarea automată, brandul de top și fiabilitatea bună.
Contra ar fi că nu are Multiflow.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente și să nu coste o avere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Noaptea nu o să vă trezească întrucât vine cu un nivel de zgomot scăzut de 45 de decibeli.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu