≡ Meniu

Indesit LI8 FF1O K H, combină mare cu design elegant

Combina frigorifică Indesit LI8 FF1O K H e o variantă care poate concura cu multe aparate frigorifice mari. Aceste tipuri de combine sunt situate ca și volum între un model clasic și un side by side. Această serie vine cu sistem ușor de glisare al polițelor și nu sunt multe branduri care oferă un astfel de model. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee și nu prea veți găsi multe prezentări video cu aparate frigorifice. Bineînțeles, interiorul e alb pentru a crește vizibilitatea.

Aceasta se poate asorta destul de bine cu restul aparatelor incorporabile deoarece sunt multe variante pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI8 FF1O K H, combină mare cu design elegant

Acesta poate aparat frigorific deosebit deoarece nu e chiar așa de lat și congelatorul nu ar trebuie să fie chiar atât de important, deci e suficient dacă are 3 sertare frigorifice. Sistemul de răcire No Frost e atât la congelator cât și la frigider, iar scopul său e să reducă consumul printr-un control mai bun al umidității. Consumul de energie e foarte important și nu poate fi mare cu Full No Frost, de aceea un aparat nou trebuie să aibă acea tehnologie. Pe an, un astfel de aparat consumă doar 324 kWh.

O parte dintre funcțiile acestuia sunt prezente și la alte aparate deoarece sunt foarte utile. Sistemul antibacterian e foarte important la aparatele frigorifice care mențin reci alimentele.

Interiorul e foarte bine iluminat deoarece are rafturi din sticlă și tehnologie de iluminare LED. Ținând cont că are un congelator mare, performanțele puteau fi mai bune – congelare de 3 kg la 24 de ore. Deci la acest capitol nu prea excelează, însă nu e chiar un minus.

Plusuri: are un design destul de interesant, consum mic de energie, raft pentru sticle mici, protecție anti-bacterii.
Minusuri: nu sunt.

Indesit LI8 FF1O K H e un aparat care arată mult diferit față de un frigider clasic și congelatorul e poziționa în partea inferioară. Congelatorul e compartimentat și spațiul e generos datorită lățimii aparatului – de 60 cm. În general, combinele au o lățime de circa 60 cm și doar înălțimea e variabilă (în funcție de volumul total).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu