≡ Meniu

Indesit LI8 FF1O X, combină frigorifică cu Full No Frost

Combina frigorifică Indesit LI8 FF1O X nu e ca o combină oarecare, aceasta e pe inox și No Frost e prezent și la frigider (nu doar la congelator, cum e la unele). La exterior totul e simplu și mânerele integrate sunt orizontală. Există și mânere verticale ca și acestea doar că nu toți producătorii le preferă. Congelatorul nu excelează la capitolul performanță dar e spațios și bine împărțit. Poate un frigider vi se potrivește mai bine, dar numai dacă nu aveți nevoie de un congelator mare.

Alternativele sunt multe dar eu alege o combină de maxim 2000 de lei, deoarece chiar nu e nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI8 FF1O X, combină frigorifică cu Full No Frost

Combina frigorifică e de 305 litri și e împărțită astfel: 90 de litri la congelator și restul e la frigider. Pentru un așa volum consumul anual de 324 kWh e potrivit iar clasa energetică A+. Ca și dotări are afișaj LCD pe ușă, control electronic, compartimente pentru carne, legume și fructe. Sticlele pot fi puse pe ușa frigiderului, nu e nevoie să puneți pe un suport special.

Are un interior bine împărțit iar rafturile pot fi ajustate, iar suporturile de pe ușă sunt bune pentru alte alimente. Interiorul e mai bine iluminat dacă rafturile sunt din sticlă, se curăță mai bine dar și tipul de iluminare contează (LED e cel mai bun). Dimensiunile sale nu diferă cu mult de cele ale altor combine, în general, doar înălțimea diferă (la aceasta e de 189 cm).

Plusuri: are un sistem de răcire avansat, e destul de silențioasă – 41 dB, interior bine împărțit, control electronic, congelator decent ca și calitate.
Minusuri: congelatorul nu e prea performant.

Indesit LI8 FF1O X nu e cel mai avansat din categoria sa dar depinde și ce vreți. Acesta oferă un volum mare, un sistem de răcire bun și finisaj elegant. Controlul electronic iasă ușor în evidență deoarece e poziționat pe ușa frigiderului și de unde poate fi controlată ușor temperatura de la interior. Oricum, nu veți umbla prea des la acel panou dar e bine să fie atunci când veți pune mai multe alimente la interior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu