≡ Meniu

Indesit LI8 FF2 K, combină neagră cu A++ și NoFrost

Combina frigorifică Indesit LI8 FF2 K face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice și prezintă: sistem ușor de glisare al polițelor, congelator cu OpenSpace, compartiment pentru fructe Flexi Use și sistem de răcire NoFrost. Unele dintre aceste caracteristici sunt prezente și la alte aparate similare doar că pot avea alte denumiri. Un sistem de răcire avansat oferă un control mai bun al umidității, astfel că dezghețarea congelatorului e automată.

Poate că e puțin mai scump decât un model pe alb sau argintiu, dar nu cred că v-ar deranja chiar atât de mult acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI8 FF2 K, combină neagră cu A++ și NoFrost

Un model performant are No Frost atât la frigider cât și la congelator, iar consumul acestor compartimente scade. Clasa de eficiență energetică e A++ la acest model și mai toate modelele gamei 2017 vin cu o eficiență superioară. Consumul anual al acestui model e undeva la 253 kWh și de aceea a și primit o clasă de eficiență atât de bună.

Interiorul frigiderului e destul de bine împărțit, astfel că se poate pune cam orice în el. Veți avea suficient spațiu pentru legume, fructe, ouă, lactate, carne proaspătă etc. Congelatorul are 3 sertare de dimensiuni generoase, iar cel de jos e și cel mai mare (puteți conserva orice datorită spațiului oferit).

Singurul accesoriu cu care vine acest aparat e tava pentru gheață, dar aceasta nu e foarte utilă în sezonul rece. Chiar dacă nu e prezent un suport pentru sticle, sticlele mai mici (de 1 litru) pot fi puse pe suportul de pe ușa frigiderului.

Plusuri: arată foarte bine pe negru, volum generos, consum redus de energie, No Frost, acele dotări speciale care le-am menționat mai sus.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit LI8 FF2 K e o variantă performantă care nu putea fi prea accesibilă, totuși, congelatorul nu e cel mai bun de pe piață dacă luăm în calcul capacitatea de congelare. Acest producător e unul experimentat și oferă soluții fiabile pentru acasă de mulți ani. Acest aspect e foarte important atunci când achiziționați un aparat care-l veți folosi o perioadă lungă (până la 10 ani).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu