Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit LI8 FF20 SB, combină cu NoFrost la congelator

Combina frigorifică Indesit LI8 FF20 SB e una destul de avansată și se observă ușor controlul electronic de pe ușa frigiderului și sistemul de răcire e No Frost. În principiu, congelatorul are nevoie de acest sistem nou pentru a reduce din consumul aparatului și dezghețarea e automată. Îmi plac combinele cu finisaj simplu, adică cu mânere incorporate. Doar modelele cu mânere incorporate au uși reversibile, adică se poate schimba deschiderea ușilor (spre stânga). Nu e cel mai mare model de pe piață și nu trebuie să vă luați după volum ci doar după înălțimea aparatului.

Există variante peste 2 metrii care nu se adresează persoanelor scunde, dar puteți lua un calcul și un frigider care e mai scund pentru același volum și congelatorul e în partea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI8 FF20 SB, combină cu NoFrost la congelator

Acel volum de 305 litri e de ajuns deoarece e destul de mult spațiu la interior pentru toate alimentele preferate, iar din acest volum total, 215 litri aparțin frigiderului. Are un congelator de 90 litri ca multe alte modele de pe piață, deoarece are cam o treime din volumul net. Clasa A++ e satisfăcătoare și e conformă deoarece e vorba de un consum de energie de 255 kWh pe an, iar pe zi e foarte puțin. De aceea, nici nu merită să optați pentru un model vechi sau dintr-o generație anterioară.

Congelatoarele sunt compartimentate și nu prea veți mai găsi cu 4 compartimente, ci cu 3 compartimente. Cu cât sunt mai multe compartimente, cu atât veți pierde mai mult spațiu la interior. Cred că oricine și-ar dori un compartiment de tip BigBox, adică în care să puteți pune orice indiferent de volum, doar că acesta are o capacitate de congelare cam mică – 3 kg la 24 de ore. Bineînțeles, există variante ceva mai performante și mai costisitoare dacă vă permite bugetul, însă alimentele consumate proaspete sunt mai bune.

Plusuri: are un sistem de iluminare cu LED, finisaj elegant, consum mic de energie, preț atractiv.
Minusuri: nu congelează mult în 24 de ore.

Modelul Indesit LI8 FF20 SB mi se pare destul de reușit și nu văd de ce nu l-ați alege, în special că e oferit de un brand cu experiență în domeniu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu