≡ Meniu

Indesit LI8 FF2I W, combină cu No Frost și volum 315 litri

Indesit LI8 FF2I W e un frigorific de 305 litri care reprezintă îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator. Modelul acesta e unul cu o autonomie mare de 17 ore, iar nivelul de zgomot e normal de 41 decibeli.
Cred că e bine de știut înainte a achiziționa un astfel de aparat că înălțimea sa e una nu prea mare de 189 centimetri. În acest fel se poate amplasa și într-o debara mai puțin înaltă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și poate ține la rece o cantitate mare de alimente. Din imaginea alăturată poți vedea cum arată acest model, mai precis că e un model simplu ca design.

Indesit LI8 FF2I W, combină cu No Frost și volum 315 litri

La capitolul specificații stă bine întrucât partea de frigider e una cu un volum de 215 litri, iar dea de congelator e de 90 litri. Frigiderul are 3 rafturi de sticlă și compartiment pentru fructe/legume. La frigider are Flexi Box precum și Big Crisper, acestea fiind două compartimente pentru alimente mai pretențioase.
Congelatorul e unul cu 3 compartimente care pot congela undeva la 3 kilograme la 24 de ore, iar în acest fel carnea poate sta bine la rece. De menționat ar fi că la congelator e prezent No Frost, deci răcirea are loc cu puțină înspre deloc gheață.
Utilizarea e una simplă, mânerele fiind unele integrate așa încât să nu se rupă ori lovească de perete… dacă îl poziționați lângă perete.
Lipsa Multiflow nu aș spune că e un dezavantaj deoarece în acest fel vine la un cost de achiziție scăzut.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că e (Full) No Frost, autonomia ridicată, brandul că e european (mai exact e din Italia, producând și electrocasnice Ariston).

Concluzia mea legată de acest model ar fi că e unul foarte bun din perspectiva raportului preț-calitate, că are clasa A++ (denotă un consum redus de curent) și că are un volum net mare.
Dacă vreți ceva pe culoare inox atunci ar trebui să alegeți modelul LI8 FF2I X.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu