≡ Meniu

Indesit LI8 FF2I X, combina clasa A++ cu No Frost

Indesit LI8 FF2I X este o combină frigorifică dotată cu No Frost (Full) și cu un consum mic de curent, acesta fiind dovedit de clasa A++ de eficiență energetică. Volumul congelatorului e de 90 litri, iar al frigiderului e de 215… acestea fiind valori nete.
Caracteristica No Frost e una dintre cele mai utile de la un aparat frigo deoarece asta presupune că aparatul nu face gheață, eliminând nevoia dezghețării ori decongelării.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium de la un brand din Italia. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă vizual, mai exact că e vorba despre un model de culoare inox.

Indesit LI8 FF2I X, combina clasa A++ cu No Frost

Clasa de eficiență energetică e una foarte bună în cazul acestui model deoarece e vorba despre clasa A++, iar consumul de curent e de 255 kWh pe an.
Precum alte modele și acesta beneficiază de autonomie, mai exact de 17 ore. Lucrul acesta înseamnă că atunci când curentul se va întrerupe pentru o perioadă îndelungată, alimentele nu se vor strica.
Nu aș putea spune că e vorba despre un model zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 41 decibeli. Acesta e unul similar cu cel al altor aparate cu caracteristicile acestuia.
Partea de congelator e ok, dar 3kg la 24 de ore mi se pare cam puțin.

Pro achiziția ar fi că nu costă mult, că arată bine, că vine de la un brand european, că-i poți extinde garanția și că vine cu caracteristici premium.
Contra ar fi că nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

De final pot să vă zic că acest aparat e pentru dvs dacă vreți ceva mare și care să nu vă consume mulți bani pe parcursul utilizării. O să vedeți că A++ (la clasa energetică mă refer) o să vă ajute la plata unor facturi mici. Deci, e o idee bună să schimbați vechiul frigider cu așa ceva. În ziua de azi e bine să ai o eficiență sporită la orice aparat deoarece la curent nu plătești doar kW, ci și diferite taxe băgate chiar și de două ori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu