≡ Meniu

Indesit LI80 FF1 S, combină argintie accesibilă

Combina frigorifică Indesit LI80 FF1 S e una dintre cel mai bune variante din acest buget și care oferă câteva dotări speciale. Nu aveți nevoie de un buget prea mare dacă vreți un aparat eficient și performant. Bineînțeles, nu puteți avea pretenții la un aparat cu congelator de ultimă generație, adică cu capacitate de congelare mare. În acest caz, e vorba de o capacitate de 3 kg la 24 de ore, iar un congelator incorporat performant poate congela până la 9 kg (pentru același volum).

Deci dacă vă interesează performanța și aveți un buget generos, vă recomand un model mai scump de la același brand și din noua generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI80 FF1 S, combină argintie accesibilă

E foarte important ca acel congelator incorporat să aibă No Frost (unii producători oferă aceeași tehnologia dar sub alt nume) pentru ca gheața formată să fie mai puțină, consumul să scadă, iar alimentele să fie menținute pentru o perioadă mai îndelungată. Volumul total de 301 litri e împărțit astfel: 86 litri la congelator și 215 litri la frigider. Pe an, un astfel de aparat consumă cam 320 kWh și e foarte bun dacă îl raportăm la volumul oferit. Congelatorul are cel mai mare consum, astfel că un frigider cu congelator mic consumă per total mai puțin decât o combină oarecare.

Dimensiunile sale sunt destul de reduse pentru un volum interior așa de mare – 301 litri. La combine, majoritatea volumului aparatului aparține frigiderului, dar unele dintre ele nu oferă chiar așa de mult deoarece au 2-3 compartimente speciale (pentru legume, fructe, carne proaspătă).

Plusuri: are un design elegant, interior bine iluminat, congelatorul e destul de mare, compartimente speciale în frigider (Flexi Use Box și Bio Crisper) și tehnologia de răcire No Frost.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Indesit LI80 FF1 S e una din noua generație de aparate frigorifice și se poate observa că e nouă pentru că are rafturi din sticlă și nu din sârmă, iar sistemul No Frost nu e prezent pe orice aparat. Dacă considerați că acel congelator e modest, puteți lua în calcul pe viitor și o ladă frigorifică sau un congelator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu