≡ Meniu

Indesit LI80 FF1 W, combină frigorifică albă de 301 litri

Indesit LI80 FF1 W e o combină frigorifică destul de spațioasă pentru dimensiunile sale. La un așa preț, combina oferă cam ce e mai bun de pe piață, chiar și sistem de răcire No Frost. Deci nu văd de ce nu ați alege acest model, arată bine și interiorul e bine împărțit. Nu e o combină foarte înaltă chiar exact cât trebuie să fie. În general doar adâncimea și înălțimea sunt valori variabile, pe când lățimea se menține la 60 cm. Nu același lucru pot spune și în cazul frigiderelor.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul toate variantele mai ieftine și fără să ținem cont de volum. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI80 FF1 W, combină frigorifică albă de 301 litri

Combina frigorifică e una cu volum total de 301 litri, din care 86 litri e la congelator. Clasa de eficiență energetică e A+ care e satisfăcătoare pentru un așa tip de aparat frigorific. Pe an, acest aparat consumă 320 kWh și trebuie raportat și la volumul aparatului. Adică nu poate consuma la fel de mult/puțin ca altul care are un volum mult diferit.

Congelatorul are un spațiu de 86 litri care e împărțit în 3 compartimente, iar cel de jos e mai mare. Congelarea e destul de bună deoarece capacitate e de 3 kg/24 ore. Designul său e unul pe alb, uși cu deschidere standard spre dreapta, mânere orizontale integrate. Unele combine oferă raft pentru sticle dar pot fi puse și pe ușa frigiderului dacă sunt puține și mici. Personal, prefer combine cu mânere integrate deoarece un design mai simplu e mai plăcut, doar la side by side-uri, mânerele sunt mai interesante și chiar plăcute (sunt mai mari și forma lor vă permite să deschideți mai comod ușa).

Plusuri: are un consum redus de energie, compartimente speciale, arată bine, fiabilă, volumul.
Minusuri: nu poate congela mult în 24 de ore.

Un aparat electrocasnic ca Indesit LI80 FF1 W se potrivește perfect alături de alte aparate pe alb. Poate fi pus alături de un mobilier mai închis la culoare deoarece iasă mai bine în evidență. Dacă congelatorul pare mic atunci puteți lua un congelator clasic sau o ladă frigorifică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu