≡ Meniu

Indesit LR7 S1 S, combină frigorifică argintie cu volum de 307 litri

Combina frigorifică Indesit LR7 S1 S e una dintre cele mai bune soluții pentru cei care nu vor să cheltuie prea mult, însă țin să aibă un model eficient din punct de vedere energetic. Chiar dacă nu are No Frost, acest model vine cu o eficiență energetică A+ care e satisfăcătoare și mai toate modelele noi o au. În funcție de buget, combinele pot fi mai bine dotate, mai performante sau chiar cu o clasă energetică A++. Oricum, aparatele frigorifice ca acesta nu au un consum mare deoarece au congelatoare modeste și doar o ladă frigorifică are un consum semnificativ mai mare.

Alternativele sunt multe dar nu cred că veți găsi alta mai mare în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR7 S1 S, combină frigorifică argintie cu volum de 307 litri

Volumul acestui aparat poate fi satisfăcător chiar și pentru o familie mare – 307 litri. Poate ați și observat că o combină mare nu oferă prea multe rafturi deoarece sunt prezente și una sau două compartimente pentru fructe, legume sau carne proaspătă. Consumul de energie e de 309 kWh pe an care e foarte mic dacă ținem cont cât ar consuma pe zi.

Compartimentele congelatorului sunt destul de mari și dimensiunile lor diferă, astfel că de cele mai multe ori sertarul de jos e și cel mai mare. Deci în acela puteți pune alimente mai voluminoase sau pungi mai mari.

Poate ați și observat la multe combine că interiorul e bine iluminat cu tehnologia LED și nu orice combină o are. Accesoriile oferite sunt cele clasice și chiar dacă nu are suport pentru sticle, sticlele de 1 litru pot fi puse pe suportul disponibil pe ușa frigiderului.

Plusuri: arată foarte bine, consumă puțină energie, nu ocupă mult spațiu, interior bine împărțit, congelator mare.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Indesit LR7 S1 S nu e cea mai mare din segment, oferă un congelator puțin mai mare adică e de 111 litri, iar media e undeva la 90 de litri în acest buget. Bineînțeles, volumul congelatorului crește dacă e vorba de o combină foarte mare, iar proporția e alta în cazul altor combine (congelatorul are mai puțin de 1/3 din volumul total).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu