≡ Meniu

Indesit LR7 S1 W, model clasa A+ de 307 litri

Indesit LR7 S1 W e o combină frigorifică cu un volum mare de 307 litri și un consum mic de curent. Întreținerea acestui frigorific nu va fi un proces prea greu deoarece are dezghețare automată la frigider și manuală la congelator.
Un aparat precum acesta se adresează celora interesați să-și schimbe vechiul frigider cu unul eficient (din punct de vedere al consumului de curent dar și al răcirii).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat de la un brand italian. Vizual se prezintă excepțional, lucru sesizabil din imaginea de alături. Puteți vedea că mânerele sunt integrate și că aparatul e unul de culoare albă.

Indesit LR7 S1 W, model clasa A+ de 307 litri

Avantaje

Venind cu o înălțime de 176 centimetri acest aparat va încăpea inclusiv în cămări mai mici.
Pe an are un consum de 309 kWh, iar din acest motiv are clasa A+. E un consum energetic mic, iar dacă o să schimbați o combină veche cu acest model atunci în timp vă veți recupera banii prin facturi mai mici la curent.
Partea de congelator e una cu o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore. În congelator ave, și o tăviță pentru cuburi de gheață. Iar, partea de congelator e una cu 3 sertare.
Nu e un model zgomotos deoarece nivelul de zgomot e de 38 decibeli, adică unul normal.
Partea de frigider are 3 rafturi din sticlă și o cutie pentru fructe și legume.
Fiabilitatea produsului e una foarte bun întrucât vine cu o garanție de 2 ani extensibilă cu unu sau 2 ani în plus.

Dezavantaje

Din păcate nu are No Frost, dar oricum acest dezavantaj e unul minor având în vedere costul mic al aparatului.
Nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

Verdict

LR7 S1 W de la Indesit se adresează celora interesați de un frigorific ieftin cu un volum decent și care aibă o construcție robustă. Pe vremuri mânerele erau ca la uși, dar acum sunt integrate în aparat așa încât nu ai cum să le rupi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu