≡ Meniu

Indesit LR8 S1 S, combină pe inox cu volum de 339 litri

Combina frigorifică Indesit LR8 S1 S e varianta pe inox, dar există una similară și pe alb. Dacă nu aveți alte aparate în bucătărie, puteți alege model pe inox/ argintiu deoarece sunt mai elegante. În general, e bine să asortați unele aparate cu restul și culoarea e foarte importantă. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre cum ar arăta interiorul și cam cât încape în acel aparate frigorific. Se poate observa că nu e nevoie de un suport special pentru sticle deoarece unele sticle mai mici pot fi puse și pe ușa frigiderului.

Nu are dotări speciale (dozatoare, No Frost etc), de aceea și prețul e ceva mai atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR8 S1 S, combină pe inox cu volum de 339 litri

Pot spune că intră în segmentul mijlociu deoarece are un volum generos – 339 litri, astfel combina e și înaltă – 188 cm. Consumul de energie e undeva la 321 kWh și e calculat la an. oricum, are o clasă energetică foarte bună -A+, și nu veți găsi modele lansate anul acesta care să fie inferioare. La interior veți observa un număr satisfăcător de rafturi și suporturi, însă congelatorul e compartimentat. Spațiul congelatorului e chiar jumătate din cel al frigiderului, dar e în jurul acelei valori.

La frigidere, veți observa un congelator mai mic și care e în partea de sus, motiv pentru care aparatul are un consum ceva mai bun decât o combină. Pentru un buget mult mai mare, v-aș recomanda o combină din segmentul premium și e destul de ușor să vă dați seama care este (are multe tehnologii incorporate).

Plusuri: are un volum decent, aspect plăcut, consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit LR8 S1 S e una dintre cele mai bune combine în acest buget și nu e singura care o puteți lua în acest buget. Bineînțeles, nu mă refer la una ceva mai mare, ci doar mai mică și cu dotări diferite. În general, aveți de ales într un aparat bine dotat cu volum mic sau unul cu volum mare. Trebuie să știți cât de mult aveți nevoie de acel congelator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu