≡ Meniu

Indesit LR8 S1 W AQ, combină cu sistem Aqua

Indesit LR8 S1 W AQ e o alternativă la modelul LR8 S1 W în sensul că are în plus un dispenser de apă așa încât să aveți apă rece la discreție.
În comparație cu frigiderele No Frost acesta e unul cu caracteristica Indesit Extra care garantează o umiditate de 70% așa încât alimentele sunt păstrate proaspete mai mult timp. Iar, congelatorul e unul complet fără gheață fără a fi nevoie de a decongela vreodată.

Modelul acesta de aparat frigorific are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar la acest cost beneficiem de un aparat ușor de întreținut. Poți vedea din imaginea alăturată cum arată. E un aparat de culoare albă cu un design simplu.

Indesit LR8 S1 W AQ, combină cu sistem Aqua

Are un volum total de 335 litri, fiind vorba despre un volum net, iar consumul de curent e de 308 kWh pe an, adică foarte mic. Datorită acestui consum aparatul este integrat în clasa A+ de eficiență energetică.
Frigiderul are sistem de dezghețare automat, iar congelatorul are dezghețare manuală cu tehnologia Less frost care garantează puțină gheață.
Partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore, iar frigiderul e unul cu 4 rafturi și 3 suporturi la ușă. Partea de frigider are și compartiment de legume și fructe.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine (designul e unul minimal), fiabilitatea bună și dimensiunile ok (înălțimea e de circa 188,8 centimetri). Aparatul nu vine cu No Frost, dar are ceva similar care te va ajuta să nu-ți pierzi timpul cu lucruri care nu-ți plac (la dezghețare și decongelare mă refer).
Contra achiziției ar fi că nu are Multiflow, dar asta nu e chiar un dezavantaj prea mare.

Brandul Indesit de unul ok prin prisma faptului că e vorba despre unul european, mai exact italian.
Deci, dacă îți dorești un aparat care să fie versatil și să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E versatil deoarece are sertare detașabile care măresc spațiul din congelator și în acest fel avem cu până la 38% mai multă capacitate de congelare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu