≡ Meniu

Indesit LR8 S1 X, combină cu volum de 339 litri

Combina frigorifică Indesit LR8 S1 X face parte din noua generație de aparate frigorifice și care mi se pare destul de reușită. Cu siguranță, nu trebuie să vă îndreptați atenția doar la acest model, poate vă doriți unul fie mai mare, fie mai mic. prefer combinele deoarece majoritatea ocupă puțin spațiu, pe când frigiderele sunt mai late și joase. Există frigidere chiar și cu performanțe mari, dar prețurile sunt cam aceleași.

Un frigider ar consuma mai puțin deoarece are un congelator mai mic și nu cred că vi-l doriți din motivul anterior menționat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR8 S1 X, combină cu volum de 339 litri

Combina frigorifică de mai sus e una cu volum de 339 litri, iar acel volum e împărțit astfel: 228 litri la frigider și 111 litri la congelator. E și normal să aibă un congelator cu capacitate de congelare mare – 5 kg la 24 ore. Totuși, există combine cu congelatoare mult superioare din câteva puncte de vedere (compartiment Big Box, sistem de dezghețarea automat datorită sistemului de răcire No Frost, capacitate de congelare mult mai mare etc).

Pe an, un astfel de aparat poate consuma în jur de 309 kWh, destul de puțin dacă facem un raport volum/consum. Nici nu prea se mai produc combine cu rafturi din sârmă, majoritatea au rafturi din sticlă care dau un plus de vizibilitate. Motiv pentru care nu e nevoie neapărat de tehnologia LED la interior, dar putea fi un plus. Interiorul e iluminat ca la restul dar e loc de mai bine. Nu e foarte înaltă și observ că față de generațiile precedente, volumul interior a mai crescut. Deci nu trebuie să fie una aparat foarte mare pentru a oferi un spațiu intern generos. Sunt incluse accesorii destul de utile: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Acestea pot fi achiziționate și ulterior deoarece sunt universale.

Plusuri: design plăcut, accesorii interesante, fiabilitate, consum redus, volum generos, congelator performant.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit LR8 S1 X arată foarte bine datorită culorii și designului simplu cu mânere integrate. Mie îmi plac mai mult mânerele integrate decât cele verticale, însă fiecare are o preferință anume.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu