≡ Meniu

Indesit LR8 S2 W B, combină frigorifică ieftină și mare

Combina frigorifică Indesit LR8 S2 W B e una dintre cele mai bune variante care le veți găsi în acest buget și de la acest brand. Bineînțeles, există variante și pe alte culori cum ar fi argintiu/inox, dar e bine să asortați aparatul frigorific cu restul aparatelor. Din poza care am pus-o mai jos se poate observa că are un interior destul de bine împărțit. Are dotările clasice și deci nu aveți ce să-i reproșați. La un model ieftin nu veți găsi prea multe dotări speciale și mă refer la următoarele: iluminare LED, compartiment BigBox, sistem de răcire de ultimă generație, control electric, dozatoare etc.

Dacă acest mode lnu vă este pe plac, puteți alege unul dintr-o serie mai avansată care și costă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR8 S2 W B, combină frigorifică ieftină și mare

Combina de sus are un volum net total destul de mare care se împarte după cum urmează: 111 litri la congelator, iar restul de 228 litri la frigider. Pe an, acest combina consumă în jur de 309 kWh care e destul de puțin în comparație cu alte aparate mai vechi. Ceva mai puțin paote consuma o combină cu Full No Frost deoarece umiditatea e ceva mai bine controlată.

Congelatorul are performanțe destul de mari pentru ce volum are – congelează 5 kg la 24 de ore. Bineînțeles, există combine cu congelatoare mult mai bune care congelează până la 9kg și sistemul de dezghețare poate fi automat (No Frost). Designul e plăcut chiar dacă e pe o culoare clasică – Alb. Mânerele incorporate dau un plus de eleganță deoarece sunt mai simple și nu se observă așa de mult precum cele verticale. Interiorul e destul de bine iluminat chiar dacă nu are tehnologie LED.

Plusuri: consum redus de energie, design plăcut, silențioasă, fiabilă, interior spațios și bine iluminat.
Minusuri: nu sunt.

Indesit LR8 S2 W B e una dintre cele mai bune modele lansate anul acesta și dacă nu vă plac dotările, puteți lua una mai mică cu NoFrost sau alte tehnologii avansate. Nu cred că veți găsi o combină foarte ieftină cu compartimente speciale la frigider și congelator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu