≡ Meniu

Indesit LR9 S1Q F W, combină frigorifică cu volum generos

Combina frigorifică Indesit LR9 S1Q F W e una dintre cele mai mari variante în acest buget și e pe culoarea albă. Se potrivește destul de bine într-o bucătărie modernă cu aparate pe aceeași culoare. La fel de elegantă poate fi una și pe altă culoare dar depinde de preferințe. Bugetul trebuie să fie destul de mare pentru a opta pentru un astfel de aparat frigorific. Se poate observa din poza de jos că totul e bine poziționat astfel că puteți pune destul de multe în el, iar pentru a puse un vas mare se poate muta raftul dorit.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează volum ori producătorul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR9 S1Q F W, combină frigorifică cu volum generos

Aparatul de mai sus are un volum de 368 litri iar acesta e destul de bine împărțit, astfel că acel congelator are destule compartimente. Consumul anual de energie e undeva la 321 kWh și e așa de mic pentru că e nouă. Cam toate aparatele noi au clasa energetică A+ dar unele au o clasă energetică chiar mai bună datorită tehnologiilor incorporate.

Congelatorul e destul de bine împărțit și compartimentele sunt de dimensiuni generoase, iar congelarea e destul de eficientă. Singurul accesoriu incluse e tava pentru gheață și nu cred că e nevoie de altul. Sticlele pot fi puse pe ușa frigiderului, dacă nu sunt de dimensiuni mari. Dimensiunile aparatului sunt următoarele: 201 cm înălțime, 60 cm lățime și 65 cm adâncime. Putea fi mai scundă dar ar fi avut un volum mai mic, iar din câte am văzut, cea mai mică e de circa 175 cm (din păcate, nu toți producătorii oferă soluții similare).

Plusuri: volum generos, capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore, rafturi din sticlă, consum redus.
Minusuri: nimic.

Indesit LR9 S1Q F W e un aparat frigorific destul de avansat, motiv pentru care interiorul e bine împărțit iar consumul de energie e redus. UN frigider mare poate avea un consum mai mic deoarece la acel aparat congelatorul e mult mai mic. Prefer combinele pentru că sunt mai înguste și înalte, iar frigiderele sunt mai late, deci vor ocupa mai mult spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu