≡ Meniu

Indesit LR9 S1Q F X, combină frigorifică pe inox

Indesit LR9 S1Q F X e un aparat frigorific cu volum generos dar și cu un consum corespunzător, de aceea are și clasă de eficiență energetică A++. E foarte important cât consumă deoarece o veți folosi mai tot timpul. Am observat la combina de mai jos că are un congelator cu interior interesant, adică puteți pune orice deoarece compartimentele pot fi scoase. Chiar dacă nu are No Frost, are un sistem de răcire la fel de bun și care e prezent doar pe seria Indesit Extra – Less Frost (rolul e același).

Alternativele sunt destul de multe deoarece combine accesibile sunt destul de multe însă nu toate oferă un interior flexibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR9 S1Q F X, combină frigorifică pe inox

Compartimentele de la interior sunt utile pentru acele alimente speciale care nu le puteți pune pe raft – fructe/legume. Alte combine oferă și compartiment special pentru unt/brânzeturi ori un raft pentru sticle, dar acestea nu sunt obligatorii. Volumul total al acestui aparat e de 368 litri care e împărțit astfel: 257 litri la frigider și 111 litri la congelator. Consumul de energie e redus și trebuie ținut de volumul total al aparatului (nu poate să consume la fel de puțin ca o combină mică).

Frigiderul are rafturi realizate sticlă care măresc vizibilitatea la interior (spre deosebire de cele din sârmă). Capacitate de congelare e foarte bună dar putea fi și mai mare – 5 kg la 24 de ore. Mi se pare destul de silențioasă pentru performanțele sale și e normal să fie așa că doar e o combină modernă. Mi se pare mult mai bună decât un frigider simplu, în special că are acel congelator.

Plusuri: sertarele congelatorului sunt detașabile, volum mare, design elegant, consum redus, fiabilitate și silențioasă.
Minusuri: nimic.

Am pus poza de mai sus pentru a vedea cum arată și chiar nu văd de ce ați alege un model cu mânere verticale. Indesit LR9 S1Q F X e o recomandare de la acest brand și nu e singura care poate să vă fie pe plac. Fiecare model oferă un volum diferit și sunt foarte puține modelele pe diverse culori (doar unii producători oferă astfel de aparate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu