Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit LR9 S2Q F X B, combină de 200 cm

Combină frigorifică Indesit LR9 S2Q F X B e una din segmentul mijlociu chiar și dacă are un volum așa de mare. Pentru a fi un model din segmentul superior, are nevoie de caracteristici ceva mai bune, dotări speciale și tehnologii mai avansate. Cred că știți la ce mă refer și nu ar mai avea sens să le enumăr din nou deoarece sunt prezente pe variantele mai scumpe. Puteți pune orice în acesta doar că nu are suport pentru sticle ca alte modele.

Cea mai bună alternativă la cel de jos ar putea fi o combină mai mică – 178 cm, cu dotări mai bune. Adică veți alege tot o combină și cu un buget identic, dar nu orice brand o poate oferi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LR9 S2Q F X B, combină de 200 cm

Volumul total net e de 368 litri iar acesta e împărțit astfel: 257 litri la frigider și restul de 111 litri la congelator, deci are un congelator ușor peste medie. Clasa de eficiență energetică la acest model e A+ care e destul de des întâlnită la noile aparate și e mai bună la cele cu No Frost (control mai bun al umidității și gheața e mai puțină).

Rafturile din sticlă sunt ajustabile pentru a putea pune vase sau alimentele mai mari/mici pe ce raft doriți. Congelatorul are compartimente mari și nu e nevoie de compartiment special de tip BigBox (e cel mai mare și puteți pune orice în el). Poate că nu e cea mai compactă variantă dar cred că nici nu vă interesează acest aspect deoarece oferă un volum suficient de mare. Spre deosebire de un frigider clasic, aceasta ocupă mai puțin spațiu pentru că e mai înaltă decât un frigider. Pentru o persoană scundă nu aș recomanda o combină sau alegeți una mai scundă – 178 cm.

Plusuri: interior spațios, finisaj elegant la exterior, iluminare interioară eficientă, consum mic de energie.
Minusuri: nu sunt.

Indesit LR9 S2Q F X B e un aparat care nu are multă concurență în acest buget deoarece arată bine, e eficient din punct de vedere energetic și oferă un volum destul de mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu