≡ Meniu

Indesit NBIAAA 14P, combină albă de 330 litri

Combină frigorifică Indesit NBIAAA 14P e una ceva mai ieftină deoarece nu are No Frost. Aceasta e o tehnologie de răcire mai avansată și poate că nici nu aveți nevoie de ea. Cât timp nu veți folosi prea des congelatorul, chiar nu aveți nevoie de un sistem de dezghețare automat. No Frost poate influența prețul aparatului, adică un model cu același volum poate costă cu câteva sute de lei în plus. Acest brand oferă multe soluții chiar și lăzi frigorifice dacă alegeți un aparat ca acesta și nu vă e de ajuns congelatorul.

Dacă nu vă place cum arată, cu siguranță, un model cu finisaj pe inox ar fi mai elegant. Depinde de preferințele fiecăruia, unii poate vor volum pentru acei bani, iar alții vor doar tehnologii și volum restrâns pentru alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit NBIAAA 14P, combină albă de 330 litri

Nu pot spune că are un congelator mic dar iarna, în general, se adună multă carne dar și alte alimente. Volumul total e de 330 litri și nu mă refer la cel brut ci la cel net. Din acel volum, congelatorul are 90 de litri și cam oricare altă combină oferă cam la fel. Un alt criteriu importanță în alegerea unui aparat e consumul de energie, iar la acesta e evidențiat prin clasa sa de eficiență energetică – A++ (mult peste cea a aparatelor vechi).

Frigiderul vine cu suficiente suporturi, rafturi și compartiment dedicat fructelor și legumelor. Capacitatea de congelare a acelui congelator nu e una generoasă dar e de ajuns – 2 kg la 24 de ore. Nivelul de zgomot e unul decent dar nici alte modele nu impresionează mai mult la acest capitol.

Plusuri: consum redus de energie, spațiu mare pentru cât costă, arată bine, fiabilitate.
Minusuri: nu poate congela foarte mult în 24 de ore.

Indesit NBIAAA 14P e un aparat frigorific destul de înalt și deci nu se adresează persoanelor mai scunde însă depinde și unde doriți să-l puneți. Dacă aveți un corp suspendat, fie alegeți o combină mai mică fie un frigider care e mai lat. Nu cred că un frigider e mai bun deoarece congelatorul e pe jumătate și nu e nevoie de atâta volum la frigider.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu