≡ Meniu

Indesit OS 1A 200 H, ladă frigorifică ieftină și spațioasă

Lada frigorifică Indesit OS 1A 200 H e una dintre cele mai bune variante oferite de acest brand la un preț foarte avantajos. Toate modelele vin cu funcție de congelare rapidă pentru a conserva mai bine alimentele și e bine să nu introduceți prea multe alimente în cele 24 de ore. Dacă nu aveți alte aparatele frigorifice, cred că un frigider cu congelator mic ar fi perfect deoarece această ladă oferă mai mult volum decât orice congelator incorporat. Pentru a economisi spațiu, alegeți un congelator deoarece are un design mai diferit. Un alt avantaj oferit de congelator ar fi compartimentele sale care vă oferă posibilitatea să sortați mai bine alimentele.

Alternativele sunt multe dacă nu sunteți interesați de un volum foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit OS 1A 200 H, ladă frigorifică ieftină și spațioasă

Volumul net total e cel care vă interesează și nu cel brut, iar în acest caz e de 204 litri. Clasa energetică e un criteriu important atunci când alegeți un aparat frigorific, iar în acest caz e A+ pentru un consum anual de numai 224 kWh. Sistemul de dezghețare e manual deoarece nu are tehnologie de răcire. Congelarea e foarte bună pentru acest volum – 15 kg, și trebuie să fie direct proporțională cu volumul (dar există și excepții).

Designul acestui aparat e destul de plăcut pe această culoare – alb, iar alte culori nu veți găsi la acest aparat deoarece acesta nu poate fi pus în bucătărie pentru că poate fi pus în altă parte. Funcțiile acestui aparat nu sunt multe dar sunt necesare: super-congelare și avertizare sonoră temperatură ridicată.

Plusuri: are un consum redus de energie, congelează excelent, fiabilă și accesibilă.
Minusuri: nu sunt.

Sunt destul de multe lăzi frigorifice mari interesante dar poate că nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un astfel de aparat. Indesit OS 1A 200 H pare a fi o alegere ieftină deoarece nu are un volum mare. Din poza de sus se vede ușor că are yală, adică puteți încuia aparatul (ideal dacă aveți copii), iar această dotare nu e prea des întâlnită dar e bine-venită chiar dacă nu o veți folosi des.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu