≡ Meniu

Indesit OS 1A 300 H, ladă frigorifică cu capacitate de congelare de 20 kg

Lada frigorifică Indesit OS 1A 300 H e una dintre cele mai bune variante de pe piață în acest buget dacă sunteți interesați de capacitate de congelare. Bineînțeles, aceasta impresionează prin eficiență energetică superioară dar una cu No Frost e și mai eficientă. Se poate observa că are un coș din sârmă pentru a pune anumite alimente mai puțin voluminoase și la care să ajungeți mai ușor. Nu poate fi prea silențioasă dar și așa o veți pune în cămară sau altă cameră care e ferită de umiditate și căldură prea multă.

Alternativele sunt multe dacă vă interesează doar un model ieftin, adică nu sunteți interesați de volum ori tehnologie de răcire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit OS 1A 300 H, ladă frigorifică cu capacitate de congelare de 20 kg

Volumul total al acestui aparat e de 311 litri care nu e împărțit pe compartimente. Pe an, acest aparat consumă în jur de 278 kWh și e destul de puțin pentru acel volum. Deci trebuie să raportați consumul la volumul aparatului. Deci, un model mai mic consumă mai puțin, dar acest aspect depinde tehnologiile de răcire.

Capacitatea de congelare la 24 de ore e de 20 kg care e mai mult decât satisfăcătoare deoarece multe aparate similare oferă o capacitate ceva mai mică.

Orice aparat frigorific cu congelator are o funcție de super-congelare și aceasta e necesară pentru a congela rapid anumite alimente. Cu cât congelarea e mai rapidă, cu atât alimentele își mențin anumite proprietăți. Ca și o dotare specială are sistem de drenare și nu orice ladă vine cu acest sistem. Se poate observa că are și yală, care vă permite să încuiați capacul ei (e utilă dacă nu vreți ca cineva să umble la ea).

Plusuri: are capacitate de congelare mare, volum generos, fiabilitate ridicată, preț atractiv etc.
Minusuri: nu sunt.

Indesit OS 1A 300 H e un aparat cu caracteristici tehnice satisfăcătoare și care poate înlocui orice model mai vechi. Un congelator ocupă mai puțin spațiu deoarece are un design diferit dar nu oferă un volum la fel de mare pentru că interiorul e compartimentat. Deci fiecare tip de aparat oferă avantaje sau dezavantaje.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu