Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit PAA 642 IX I EE, plită pe inox cu panou lateral

Plita incorporabilă Indesit PAA 642 IX I EE e una cu alimentarea pe gaz, dar panoul de control e așezat în lateral pentru ca adâncimea să fie mai mică (dacă aveți un blat mai îngust). Ca oricare altă plită pe gaz și aceasta are aprindere electrică pentru a ușura utilizarea ei, dar nu e ca și la plitele mai scumpe ci e o aprindere clasică care necesită două mâini. Arzătoarele sunt dotate cu siguranță, astfel că la stingerea flăcării, alimentarea e întreruptă. Chiar și alte aparate incorporabile au această dotare care e una standard (mă refer la cuptoare).

Alături de acestă plită aș alege un cuptor de la același brand cu finisaj pe inox/negru, dar nu e obligatoriu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit PAA 642 IX I EE, plită pe inox cu panou lateral

Alimentarea nu e doar pe gaz deoarece are și sistem de aprindere electric al arzătoarele și mai toate plitele o au. Bineînțeles, plitele electrice sunt diferite de aceasta și pot fi observate destul de ușor datorită designului neted. Acele plite sunt tot mai populare doare sunt destul de accesibile, însă dacă vă interesează randamentul, optați pentru plitele pe gaz sau cele electrice cu inducție (timpul de fierbere e pe jumătate față de cel oferit de plitele electrice clasice).

Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile, iar cel mai mare e de 3kW, iar cel mai mic e de 1kW. Pe alte plite veți găsi chiar și arzătoare mari mai puternice datorită inelului de ardere suplimentar, adică și consumul va fi mai mare. Acele arzătoare se numesc Wok și se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic și puteți alege și o tigaie corespunzătoare.

Plusuri: arată destul de bine, preț atractiv, puterea maximă instalate decentă, randamentu bun și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

În general, plitele pe gaz accesibile nu sunt chiar atât de dotate precum cele electrice și nu pot avea cine știe ce finisaj. Indesit PAA 642 IX I EE e o alegere accesibilă motiv pentru care nu sunt multe caracteristici speciale la acest model. O prezentare video cred că vă ajută să faceți alegerea corectă și nu prea aș găsi multe minusuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu