≡ Meniu

Indesit RAA 29, frigider mic și eficient

Frigiderul Indesit RAA 29 e unul cu două uși dar sunt și variante cu singură ușă doar că acel congelator nu e foarte mare. În general la frigidere, congelatoarele nu sunt prea mari, de aceea la interior au doar un raft și nu compartimente. Frigiderele sunt cele mai ieftine aparate pentru menținerea la rece a alimentelor, restul sunt lăzi sau congelatoare. Nu trebuie uitate nici sertarele frigorifice, doar că acelea sunt destul de scumpe comparativ cu un congelator ori ladă frigorifică.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează brandul, dar eu aș alege unul cunoscut. Un brand cu vechime în domeniu e experimentat, adică oferă doar ce e mai bun pe piață în acel buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit RAA 29, frigider mic și eficient

Având două uși, puteți alege care ușă să o deschideți pentru a pune alimentul dorit, iar în congelator se pun, în general, alimente care sunt deja congelate și vreți să le mențineți așa mult timp, dar și legume sau carne la congelare pentru sezonul rece. Alimentele sunt mai bune proaspete dar, atunci ele trebuiesc consumate imediat.

Consumul său de energie e de 226 kWh care e cel anual și acesta e relevant cât timp vă veți folosi tot timpul de el (mai irelevant mi se pare la congelatoare și lăzi, care nu vor fi folosite tot timpul). Designul acestui aparat e elegant chiar dacă nu e vorba de cine știe ce culoare – alb. De cele mai multe ori se alege o culoare care să se sorteze cu ceva, de exemplu cu restul aparatelor. Bineînțeles, dacă aveți aparate pe argintiu sau inox, atunci și frigiderul ar trebui să fie pe o culoare similară.

Plusuri: e voluminos, silențios, fiabil, autonomie fără curent generoasă, rafturi din sticlă.
Minusuri: congelator modest.

Frigiderul Indesit RAA 29 poate înlocui vechiul model deoarece modelele noi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Dacă spațiul oferit nu e de ajuns, ce mai bună alternativă e o combină dar și bugetul trebuie să fie mai mare. Spre deosebire de o combină, acesta are un compartiment pentru fructe destul de jos poziționat deoarece congelatorul e în partea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu