≡ Meniu

Indesit RPD 1165 DX EU, model 11 kilograme

Indesit RPD 1165 DX EU e o mașină de spălat rufe foarte bună pentru cei cu o familie mare ori care au o pensiune. Cu ajutorul unui astfel de electrocasnic o să puteți spăla o cantitate dublă de haine, iar datorită acestui lucru nu va trebuie să spălați de prea multe ori pe zi dacă aveți multe rufe/așternuturi de spălat.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e foarte eficient din energetic. Clasa de eficiență la acest capitol e A+++, iar acest lucru trebuie mulțumit faptului că are un consum standard de 0,73 kWh.

Indesit RPD 1165 DX EU, model 11 kilograme

Pe partea de specificații se evidențiază cu o capacitate de 11 kilograme (dacă te interesează modele similare cu o capacitate mare de încărcare de peste 8Kg atunci aici găsești ale modele) și cu o viteză de centrifugare de 1600 rotații. Poate că această viteză pare exagerată, dar fiind vorba despre o capacitate foarte mare e numai bună.
Numărul de programe e unul normal de 16, iar printre acestea se numără programe antialergice și pentru diferite culori.
Chiar dacă nu vine cu Eco Bubble ori Fuzzy Logic trebuie spus că tot nu va consuma prea multe resurse, iar unul dintre lucrurile doveditoare e clasa de eficiență pe partea de consum de curent.
Pentru persoanele interesate să spele în diferite intervale ale zilei există și programarea întârziată.

Pentru achiziția acestui model ar fi eficiența energetică, faptul că are un cost de achiziție deloc mare (dacă e să comparăm aparatul cu altele similare), capacitatea mare și că e silențioasă (nivelul de zgomot la spălare e de 56 decibeli).
Contra nu ar fi ceva.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla multe rufe într-un interval mic de timp atunci îți recomand acest model.
Poate că veți avea rețineri în a cumpăra acest aparat deoarece nu vine de la un producător prea cunoscut și de aceea trebuie să spun că Indesit este un brand european (mai exact italian) cu o istorie veche deoarece există din anii 30.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu