Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit THP 641 W IX I EE, plită pe inox cu aprindere integrată

Indesit THP 641 W IX I EE e o plită incorporabilă modernă care nu doar arată bine, ci care integrează materiale de calitate și facilități utile. De exemplu arzătorul mare cu putere de 3,5 kW ar putea fi folosit pe post de arzător Wok (sunt plite care au arzătoare Wok mai slabe, de 3.3 kW).
Având culoare inox o să se potrivească în orice bucătărie, indiferent ce culoare ar fi.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pa banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e realizat din materiale de calitate cum ar fi inox și fontă (grătarele sunt realizate din acest material). Datorită aspectului plăcut eu aș zice că ar merge cu o hotă telescopică de aici.

Indesit THP 641 W IX I EE, plită pe inox cu aprindere integrată

Alimentarea plitei se face cu gaz, iar aprinderea e una electrică integrată în buton. Deci, nu mai trebuie să apăsați un buton suplimentar deoarece are doar 4 butoane pentru fiecare aprinzător în parte.
Dimensiunile electrocasnicului sunt unele ok, adică 3,8x59x51 ÎxLxA cm.
Controlul butoanelor e unul mecanic, iar asta e foarte bine întrucât cele touch e mai greu să te obișnuiești cu ele și poți să apeși pe altceva din greșeală… dacă nu ești atent.

Puncte forte la acest model ar fi prețul nu prea mare, că e realizat de un brand italian, fiabilitatea crescută (acest lucru e datorat în parte brandului serios și materialelor bun), ușurința în utilizare (aprinderea se realizează la o mână) și poziționarea frontală a butoanelor.
Nu consider că acest aparat ar avea minusuri, chiar dacă pe piață există modele cu panou de comandă touch și alte chestii mai mult sau mai puțin utile.

În concluzie, dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie de vis atunci plita aceasta ar fi un punct de plecare. Arată bine și e foarte rezistentă. Mie îmi place foarte mult culoarea argintie întrucât e întâlnit la aparatura premium și se potrivește cu orice altă culoare.
Dacă încă nu v-ați orientat înspre un cuptor incorporabil recomand modelul FIMB51KAIX deoarece vine de la același brand, iar ca aspect zic că se asortează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu