≡ Meniu

Indesit VIA 630 XS C, plită cu inducție și 3 zone de gătit

Plita incorporabilă Indesit VIA 630 XS C e una dintre puține modele de pe piață care are 3 arzătoare iar cel mai mare, evident, e și cel mai puternic. Bineînțeles, cele mai bune plite sunt aceste, cu inducție, deoarece timpul de fierbere e mult mai mic. Spre deosebire de restul plitelor, acesta încălzește doar vasul, nu și plita. Astfel că, imediat după utilizare o puteți curăța destul de ușor și fără să vă faceți griji că vă veți arde la mâini. Designul e simplu, adică are o suprafață neagră lucioasă iar panoul de control e unul cu butoane senzitive (ca și la multe alte plite).

Nu cred că veți găsi o plită mai bună deoarece are arzătoare de dimensiuni diferite și puterea totală e satisfăcătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit VIA 630 XS C, plită cu inducție și 3 zone de gătit

Zonele de gătit sunt bine poziționate, pentru a putea pune cam orice tip de vas. Panoul de control e poziționat frontal unde poate fi folosit cu ușurință folosind o singură mână. Arzătorul are o putere maximă de 2.1 kW, arzătorul normal e de 1.8 kW și cel mic e de 1.8 kW. Funcțiile sunt destul de puține dar sunt de ajuns: taste touch și indicator luminos zone de gătit.

Instalare e destul de simplă a acestui tip de aparat electrocasnic, adică se decupează destul de ușor blatul. Dimensiunile nișei sunt specificat în manualul său sau puteți măsura chiar voi. Cuptoarele sau mașinile de spălat incorporabile se instalează puțin mai greu deoarece mobilierul trebuie să fie conform cu dimensiunile aparatului. Dimensiunile sale sunt următoarele acceptabile – 59 cm lățime și 51 cm adâncime, însă la instalare se ține cont de dimensiunile nișei.

Plusuri: e destul de puternică chiar dacă are 3 arzătoare, randament maxim (pentru că are inducție), fiabilă, elegantă și accesibilă.
Minusuri: nimic.

Indesit VIA 630 XS C e un aparat destul de modern și vine cu cea mai nouă tehnologie de încălzire. Pentru această plită vă recomand vase noi din inox pentru a beneficia de rezultate mai bune. Chiar și cele pe gaz sunt mai bune decât cele electrice simple, dar aș opta pentru una cum e cea de sus (inducție).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu