≡ Meniu

Indesit XI8 T2Y K B, model No Frost pe negru cu clasa A++

Indesit XI8 T2Y K B e un aparat frigorific de culoare neagră cu No Frost și clasa A++ de eficiență energetică. Având o înălțime nu prea mare de 189 centimetri o să încapă în orice debara ori bucătărie.
Caracteristica No Frost e prezentă la frigider cât și la congelator, iar din această cauză nu o să aveți parte de prea multă bătaie de cap cu curățarea.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și vizual e de nota 10 întrucât pe piață sunt prea puține aparate frigo pe negru. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Indesit XI8 T2Y K B, model No Frost pe negru cu clasa A++

Pe partea de caracteristici se evidențiază prin consumul de curent redus clasa A++ și compartimentarea generoasă (frigiderul e unul dotat cu 3 rafturi din sticlă, compartiment legume și 4 suporturi la ușă; congelatorul e unul cu 3 compartimente).
Pe an consumă undeva la 273 kWh, iar din această cauză e așa de eficient și are clasa A++.
E un model care poate congela rapid ceea ce dorești întrucât vine cu o capacitate de congelare de 10 kilograme pe zi.
Nu e un aparat gălăgios întrucât vine cu un nivel de zgomot de 38 decibeli care e inferior altor modele, media fiind undeva la 40 dB.
Volumul aparatului e unul suficient, fiind vorba de 348 litri împărțiți între cei 235 litri ai frigiderului și cei 105 ai congelatorului.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, consumul redus de curent (în timp o să vă recuperați banii investiți pe aparat prin facturi mici la curent).
Contra ar fi lipsa Multiflow, dar acest lucru nu e neaparat unul negativ deoarece lipsa lui face ca aparatul să coste mai puțin.

Dacă nu cunoașteți prea multe detalii legate de acest brand trebuie spus că e unul european, mai exact din Italia și că mai comercializează produse și sub brandul Hotpoint-Ariston. Faptul că e un aparat realizat în Europa e un mare plus deoarece lștim cu toții cum sunt chinezăriile.
În cazul în care vă interesează alternative atunci aveți aici unele, Gorenje NRK62JSY2B fiind tot neagră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu