≡ Meniu

Indesit XI9 T1O X H, combină cu No Frost

Pentru cineva cu un buget mediul interesat de un aparat frigorific bun recomand modelul Indesit XI9 T1O X H. Printre atuurile sale se numără faptul că nu trebuie dezghețat manual, consumul redus de curent și că vine cu un panou de comandă modern.
E un model premium, lucru care reiese din aspectul său, dar și din caracteristicile menționate în paragrafele următoare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox cu niște mânere ușor de folosit deoarece sunt montate la exterior (ceva cu mânere integrate ar fi LR7 S1 W).

Indesit XI9 T1O X H, combină cu No Frost

Avantaje

Aparatul Indesit XI9 T1O X H e unul cu un volum net mare de 264 litri împărțit în 160 ai frigiderului și 104 ai congelatorului.
Are Full No Frost, adică pentru frigider și congelator. În acest fel dezghețarea e una automată și la fel e și pentru congelator.
Designul e unul plăcut fiind vorba despre un aparat culoare inox-argintiu cu mânere care se deschid în dreapta.
Niște funcții mai speciale ar fi funcția de super-congelare și cea de super-răcire. Ambele ajută la o răcire eficientă.
Nu e un aparat zgomotos deoarece vine cu un nivel de zgomot scăzut de 38 decibeli. Acesta e ceva mai mic în comparație cu nivelul de alte modele similare.
Un alt lucru bun ar fi că are o fiabilitate bună. Modelul acesta are o garanție standard de 2 ani, iar aparatul e produs de un producător din Italia.

Dezavantaje

Din păcate nu se specifică nimic legat de Multiflow, dar am găsit că are Multiflow precum și Cool care Zone (o zonă care are temperatură ajustabilă). Multiflow reprezintă distribuirea aerului rece pe mai multe căci așa încât să fie distribuit uniform.

Concluzie

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un frigorific european care să arate bine și care să aibă tehnologii moderne atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dimensiunile produsului nu-ți vor face probleme întrucât înălțimea e de doar 200 cm, iar majoritatea încăperilor au mai mult. (200cm e înălțimea tocului unei uși mici.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu