≡ Meniu

Indesit XI9 T2Y X B H, model premium din inox, clasa A++

Pentru cei interesați de un aparat care să țină la păstrat o cantitate decentă de alimente recomand Indesit XI9 T2Y X B H. Are o capacitate netă de 369 litri, iar consumul energetic e unul relativ mic, adică de 282 kWh pe an.
Datorită dotărilor premium eu zic că acest aparat se adresează celora care vor un aparat aspectuos și cu care să nu aibă stres.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top de la italieni. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Fiind de culoare gri-inox putem spune că e un aparat care va arăta bine în orice bucătărie ori hol.

Indesit XI9 T2Y X B H, model premium din inox, clasa A++

Modelul acesta are o înălțime de 201 centimetri care nu e prea mare și din această cauză o să puteți pune unde doriți.
Vine cu No Frost, lucru care presupune că nu se realizează gheață atunci când răcește și în acest fel nici nu o să vă pierdeți timpul cu curățarea aparatului.
Funcția de super congelare e ceva nou cu care vine modelul acesta, iar la nivel de frigider are super răcire.
Nu trebuie să vă faceți prea mari griji legate de consumul de curent deoarece are clasa A++ de eficiență energetică mulțumită consumului energetic de 282 kWh pe an.
Spațiul din interiorul frigiderului poate fi modificat conform nevoilor tale. Mai exact acest model e unul dotat cu Fexi Use Box, Multi Task Zone și Freezer Drawers. Pentru legume și fructe e Flexi Use Box, pentru sticle e al doilea, iar Freezer Drawers pot fi înlăturate pentru crearea unui spațiu de depozitare mai mare cu 38%.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, că are multe dotări, nivelul de zgomot scăzut și prezența No Frost.
Contra achiziției ar fi că nu are Multiflow.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată păstra la rece o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Mulți se orientează înspre modele cu NoFrost deoarece aparate precum acestea nu trebuie decongelate vreodată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu