≡ Meniu

Indesit XWA 71051 W EU, mașină cu consum redus

Indesit XWA 71051 W EU face parte din seria Innex care îi oferă un plus de eficiență în procesul de spălare al rufelor. Mai precis, aceasta oferă o funcție automată prin care îndepărtează murdăria din rufe în doar 50 minute. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiți manualul său de instrucțiuni care e prezent la orice mașină de spălat. Arată destul de bine iar dacă vă doriți un astfel de electrocasnic în bucătărie, poate fi pus chiar sub blat chiar dacă nu e un model incorporabil, doar înălțimea trebuie să fie conformă.

Dacă nu e suficient de performantă, atunci trebuie luat în calcul un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit XWA 71051 W EU, mașină cu consum redus

Caracteristicile tehnice ale acestui aparat sunt destul de bune: clasă energetică A+, centrifugare de 1000 RPM, capacitate de spălare de 7kg. E bine ca acea cantitate să nu o depășiți deoarece e recomandat de orice brand. Mai bine spălați de două ori decât să forțați aparatul, iar unele modele oferă fie un program scurt de spălare, fie o opțiune de spălare la jumătate.

Lista de programe e destul de lungă și nu le voi enumera deoarece sunt cele clasice la care se adaugă câteva programe speciale (ușor de călcat, sport, lenjerie, colorate etc). Ca o noutate, această mașină oferă funcția Fast Forward, adică vă ajută să scurtați timpul programului. Dacă mă uit la dimensiunile mașinii, pot spune că nu e o mașină îngustă (Slim) deoarece adâncimea e de 54 cm. Pentru a fi o mașină îngustă, ea trebuie să aibă cel mult 45 cm adâncime. Acest aspect nu afectează din performanțe dar nu pot fi integrate prea multe tehnologii. Bineînțeles, o mașină Slim cu performanțe similare e mai scumpă.

Plusuri: spală destul de mult, consumă puține resurse, arată bine, panou de control ușor de folosit.
Minusuri: nimic.

Indesit XWA 71051 W EU poate înlocui orice model mai vechi deoarece e mai eficient din punct de vedere energetic și spală mai bine. Alături de aceasta, puteți alege un uscător de rufe deoarece nu oricine are timp și spațiu pentru a pune la uscat rufele. Nu-mi plac uscătoarele incorporate deoarece nu sunt prea performante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu