≡ Meniu

Indesit XWDE 1071481XWKKK, electrocasnic 2 în 1

Indesit XWDE 1071481XWKKK e o mașină de spălat cu uscător incorporat pentru cei interesați de un aparat 2 în 1 cu o eficiență energetică superioară și care să nu ocupe prea mult loc. Poate spăla undeva la 10 kilograme, iar la uscare se poate ocupa de 7 kilograme.
Din start se poate vedea că modelul acesta se adresează familiilor mari ori pensiunilor.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e ușor de folosit și care, cel mai important, nu ocupă așa de mult loc. Din imaginea alăturată poți vedea cum arată și că are un design conservativ așa încât zici că e o mașină normală.

Indesit XWDE 1071481XWKKK, electrocasnic 2 în 1

Încărcarea aparatului se face frontal, iar pe ecranul LCD se pot vedea diferite informații. Întrucât e un model cu o capacitate de 10 kilograme se poate spune că e un aparat foarte bun pentru a spăla hainele întregii familii.
Nivelul de zgomot la centrifugare e unul de 54 decibeli și nu e deloc mare.
Consumul de apă e unul modic, fiind vorba despre 71 litri care încap în tambur.
E un model premium deoarece are sigla Woolmark gold care ne indică faptul că aparatul are multă grijă de țesătură. Datorită acestui lucru hainele vor rezista la mai multe spălări.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, dimensiunile reduse, că e un aparat 2 în 1, consumul redus de energie și multele programe.
Contra achiziției aș fi fost tentat să spun că ar fi lipsa Fuzzy Logic, dar conform unui site de specialitate acest model are așa ceva.

Deci, în cazul în care îți dorești un aparat care să țină locul unei mașini de spălat și unui uscător atunci îți recomand acest model. Nu doar arată bine, ci te va ajuta să economisești mult curent și apă deoarece are caracteristici speciale în acest sens.
În cazul în care ai un vechi aparat precum acesta atunci acum ar fi cazul să-l schimbi cu acesta deoarece o să vezi la facturile la curent mai mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu