≡ Meniu

Indesit XWSA 61253 W, mașină de spălat accesibilă și performantă

Mașina de spălat rufe Indesit XWSA 61253 W e una din seria Innex iar la final am pus o prezentare video pentru a vedea de aproape cum arată un așa model. Panoul de control e unul destul de plăcut și e ceva mai diferit comparativ cu cel al modelelor mai vechi. Există și variante cu încărcare superioară dacă vreți alte dimensiuni (lățime mică și adâncime mare). Puteți alege și un uscător clasic dar să aibă o capacitate de uscare similară ori de 2 ori mai mare (spăla de 2 ori și uscați toată cantitatea de rufe). Cele incorporate nu sunt așa de eficiente.

Alternative sunt modelele cu performanțe mai mari și prețuri ceva mai piperate. Acesta are un raport preț/dotări foarte bun de aceea îl și recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit XWSA 61253 W, mașină de spălat accesibilă și performantă

Încărcarea e frontală și e evident din poza de sus sau clipul de la final. Toate modelele ale acestei noi serii arată la fel. Ecranul LED al acestui aparat afișează informații destul de utile și cel mai bine se vede în acel clip. Centrifugarea maximă e de 1200 RPM deci rufele vor fi stoarse destul de bine. Cu siguranță, există mașini cu capacitate de centrifugare mai mari (1400-1600 RPM). Poate spăla maxim 6 kg dar voi puteți introduce mai puțin dacă ajustați programul de spălare. Clasa energetică e A+++ care e cea mai bună de pe piață de acea într-un program de spălare standard, consumul e de circa 0.789 kWh.

Programele de spălare sunt următoarele: mătase/perdele, sport, încălțăminte etc. Pe partea de siguranță și funcții are: sistem overflow, selector centrifugare și amânare pornire (programare întârziată). Adâncimea e destul de mică – 42.5 cm, deci poate fi o mașină de spălat compactă (Slim/îngustă).

Plusuri: arată foarte bine, eficiență energetică A+++, programe de spălare multe, compactă și ieftină.
Minusuri: nu are multe tehnologii.

Indesit XWSA 61253 W e un aparat destul de mare care poate fi pus cam oriunde dar e nevoie de alimentare cu apă și scurgere pentru apă. E bine să o puneți unde e ferită de umezeală și frig. Jos e acel clip de care vă ziceam mai sus și cam toate modelele Innex arată așa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu