≡ Meniu

Indesit XWSNE 61253 W, model slim de 6 kilograme

Innex Indesit XWSNE 61253 W e o mașină de spălat care are incorporată caracteristica (sau tehnologia) Innex – o caracteristică despre care putem spune că te va ajuta să speli fără stres deoarece mașina va începe să spele prin apăsarea unui singur buton. Nici nu va ocupa prea mult loc în casă deoarece e un model slim, adică subțire.
Se adresează în principal celora care vor un model care să nu ocupe mult spațiu și care să aibă un consum redus de curent. Acest consum e unul dovedit de clasa A+++ de eficiență energetică.

Vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care e produs de un brand italian, deci vom avea parte de o mașină de spălat ok.
Vizual se prezintă bine, având un panoul de comandă destul de simplificat și butonul Push and Wash pus pe la mijloc.

Indesit XWSNE 61253 W, model slim de 6 kilograme

Pe partea de specificații se laudă cu o capacitate modică, un consum mic de curent, un număr mare de programe și altele. Datorită capacității nu prea mari, acest aparat e unul bun pentru familii mici înspre medii.
Având 1200 rotații putem spune că se descurcă bine la capitolul centrifugare, având clasa B pe această parte. Evident că mai multe rotații pe minut ar fi ajutat să avem niște rufe mai stoarse, dar și 1200 sunt suficiente.
Vine și cu temporizator, lucru care presupune că poți porni mașina în intervalul cel mai convenabil. La noi în țară nu știu cât de mult te va ajuta acest lucru din moment ce curentul costă la fel de mult în orice interval.

Avantajele unui astfel de produs ar fi că nu costă prea mult, clasa de eficiență ok, că are un număr mare de programe, nivel de zgomot nu prea mare și că e făcut din materiale de calitate.
Contra achiziției ar fi că nu are Fuzzy Logic.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei care vor un aparat eficient, nu prea scump și care e ușor de folosit. Ușurința în utilizare e dată de faptul că vine cu un panou ușor de utilizat prin simplul fapt că are acel buton Innex.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu