≡ Meniu

Intel Barebone NUC5I3RYH, mini PC cu sport pentru hard de 2.5″

Mini PC-ul Intel Barebone NUC5I3RYH nu are hard/SDD sau memorie RAM, dar suportă aceste medii de stocare și cele două sloturi de memorie pot fi satisfăcătoare. Poate că nu e desktopul dorit dar trebuie apreciată carcasa sa compactă. Nu e primul desktop care are astfel de dimensiuni și există producători care oferă soluții chiar și multimedia. În general, desktopurile mici au configurație office și nu au plăci video performante.

Alternativele sunt modelele de la alte branduri ori chiar un laptop. La un așa preț puteți lua un laptop cu Core i3 sau Pentium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Intel Barebone NUC5I3RYH, mini PC cu sport pentru hard de 2.5″

Placa video e una Intel HD 5500 deoarece e vorba de generația Intel Broadwell iar modelul e Core i3-5010U. Acest procesor e prezent și pe laptopuri deoarece are un consum redus de energie. E nevoie de componente cu consum redus deoarece are o sursă mică și nivelul de consum trebuie să fie redus. Alături de acesta trebuie să luați un monitor, dar în cazul unui laptop nu mai e cazul de aceea am și recomandat un laptop pentru cei care nu vor neapărat un desktop.

Porturile sale sunt următoarele: mini DisplayPort, mini HDMI, ptru USBuri de tip 3.0, LAN, audio. Suportă memorie RAM DDR3 la o frecvență de 1600MHz și sunt două sloturi pentru a o pune. La conectivitate, acest PC are WiFi ac, bluetooth dar și LAN. Voi puteți alege Windows 8.1 pentru acesta deoarece e nou și interfața e mai plăcută.

Plusuri: generație nouă de procesoare, design compact, USB 3.0, fiabilitatea și etc.
Minusuri: nu vine cu spațiu de stocare sau memorie RAM.

Intel Barebone NUC5I3RYH nu e singurul model din generație ci există și cu alte procesoare similare, adică mai performante. Nu e nevoie de modele Core i7 pentru uz office dar nici de plăci video dedicate. Acele plăci video sunt necesare atunci când vreți să redați un joc 3D sau o aplicație 3D. Pentru redare media plăcile integrate sunt foarte bune și consumă puțin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu