≡ Meniu

Intel Barebone NUC5I5RYH, mini PC cu WiDi, Core i5 Broadwell și DisplayPort

Desktopul Intel Barebone NUC5I5RYH e unul compact adică e de tip mini PC. Spre deosebire de multe altele, acesta e chiar compact. Componentele sunt similare cu cele ale unui laptop deoarece frecvența procesorului e scăzută. Nici nu putea fi mai mare deoarece are o sursă destul de mică. Are porturi atât în partea frontală cât și în spate. Nu știu câți dintre voi aveți nevoie de toate acele porturi dar și așa nu e un PC chiar accesibil. Un laptop poate fi luat în considerare deoarece oferă ceva mai multe avantaje (are ecran, spațiu de stocare generos, e portabil și nu are nevoie de periferice).

Dacă nu vă place acesta pentru că nu prea oferă multe în acest buget, se poate opta pentru un desktop clasic ori unul compact cu o configurație mult peste cea prezentată jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Intel Barebone NUC5I5RYH, mini PC cu WiDi, Core i5 Broadwell și DisplayPort

Procesorul acestui desktop e unul de ultimă generație și e și normal să aibă o tehnologie de economisire a energiei. E vorba de un Core i5-5250U de 1.6 GHz care are placă video HD 6000. Noua generație de procesoare aduce după sine și tehnologii pe măsură. Ca și porturi are: mini DisplayPort, mini HDMI, patru USB 3.0, RJ-45, două ieșire audio. Are și două sloturi de memorie și voi puteți pune chiar și 8GB.

La capitolul conectivitate are: tehnologie WiFi ac, bluetooth, LAN. Pentru acesta ar fi bine să aveți un router wireless compatibil deoarece viteza pe wireless poate fi maximă dacă aveți totul ca la carte. Nu are Windows ci doar Free DOS, de aceea prețul e cam piperat pentru ce oferă însă e un gadget foarte compact.

Plusuri: are tehnologie WiFi ac, procesor Core i5 Broadwell, multe porturi, performanțe mari și fiabilitatea.
Minusuri: nu are uitate de stocare incorporată.

Intel Barebone NUC5I5RYH e un desktop de dimensiuni reduse și care nu e cu mult peste un laptop. Sincer, un laptop pare mai atractiv dacă nu aveți nevoie de DisplayPort și WiFi ac. Oricum, laptopurile cu Broadwell au WiFi ac deoarece placa de bază e una de ultimă generație. La acesta se poate conecta chiar și un monitor 4K datorită serii video – DisplayPort.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu