Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Kyato KYATO-12ION+KIT, AC cu generator de ioni

Kyato KYATO-12ION+KIT e un aparat de aer condiționat pentru cei interesați de un model clasă energetică A++ și cu filtru eficient. Nu cunosc prea multe despre producător, dar mai mult ca sigur că e făcut în Asia (probabil în Japonia). Se diferențiază de alte modele prin zgomotul redus (la ambele unități), funcția autorestart și modul sleep.

Acest model cu kit de instalare inclus vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul foarte economic și ușor de folosit. Din imaginea postată alături poți vedea cum se prezintă acest model, mai exact unitatea interioară.

Kyato KYATO-12ION+KIT, AC cu generator de ioni

Pe partea de specificații vine cu o capacitate de 12000 btu, generator de ioni și multe funcții utile (eco function, somn confortabil etc).
Pentru a nu deranja vizual acest model e unul dotat cu un afișaj ascuns.
E un aparat care corespunde cerințelor moderne, dar și celor alte Uniunii Europene deoarece are clasa de eficiență bună și invertor.
Noaptea nu te va trezi deoarece vine cu mod noapte, iar această caracteristică nu e una unică întrucât e integrată și în alte aparate.
Poate vă întrebați ce înseamnă generatorul de ioni negativi, iar din această cauză trebuie să știți că acesta prin apăsarea butonului Healthy crează o senzație de prospețime.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are mod sleep, funcție eco (aparatul atinge temperatura dorită mai repede, iar în acest fel se obține o economie de 30% pe partea de energie) și inverter (aceasta e caracteristica care presupune cea mai mare economie de curent). Probabil că unul dintre avantaje ar fi și prezența kit-ului de instalare întrucât vă scutește de niște bani (instalarea oricum trebuie plătită și costă vreo 400 lei).
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate mai mare, dar nu vă oprește nimeni să cumpărați mai multe modele similare pentru suprafețe extinse.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să te ajute să treci cu bine peste vremea caniculară atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat și pentru încălzire pe timp de iarnă întrucât are această funcție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu