≡ Meniu

Acer V3-P6DJ, Aspire alb cu Pentium 3556U și Windows 8

Acer V3-P6DJ e un laptop al anului 2015 care se evidențiază prin faptul că arată bine și costă extrem de puțin… în condițiile în care are are sistem de operare preinstalat. Conform producătorului, acest model e dotat cu wireless ac, adică cu wireless pe două benzi.
Se adresează celora care vor un model aspectiv și care să aibă performanțe peste medie.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care se va descurca foarte bine în sarcini office și multimedia (vizionat filme, de exemplu).

Acer V3-P6DJ, Aspire alb cu Pentium 3556U și Windows 8

Pe partea de caracteristici laptopul codul corect care ar fi Acer Aspire V3-371 P6DJ se poate lăuda cu un procesor Pentium 3556u (care e de tip dual core), placă video Intel HD, 4GB memorie RAM și un hard de 1TB. Nu trebuie uitat să menționez că vine cu plăci de rețea foarte bune deoarece cea LAN e de 10/100, iar cea wi-fi e una de tip ac (dual band).
Cel mai bun lucru, pe lângă hardware, e softul deoarece are sistem de operare Windows 8. Din cauza prezenței acestui nu o să trebuiască să vă mai stresați cu drivere ori alte chestii. Mai mult, acest Aspire are și Office inclus în pachet, dar e vorba de o versiune trial.

Plusuri la acest model ar fi aspectul (e unul dintre puținele laptopuri care sunt complet pe alb), că are un preț deloc mare (sistemul de operare fiind inclus) și că poate fi upgradat cu mai multă memorie RAM. Un alt avantaj ar fi autonomia crescută a bateriei, aceasta ținând undeva la 7 ore… bateria fiind una cu 6 celule.
Dezavantaje sunt, iar aici aș menționa lipsa unității optice (pentru mine acest lucru e un avantaj, dar pentru alții e un minus) și că nu are ecran anti glare. Un alt dezavantaj, din punctul meu de vedere, e că are tastatură numerică.

Deci, dacă vrei un laptop care să se prezinte bine vizual și care să se descurce bine la navigat pe net și filme HD atunci acesta ar fi recomandarea mea. Din preview-ul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu