≡ Meniu

LDK LF 220 A+, frigider 207 litri

Frigiderul LDK LF 220 A+ e unul cu clasa A+, o înălțime de 143,5 cm și o capacitate mare de 270 litri. Se adresează celora care nu au prea mult loc în bucătărie ori spațiul de depozitare nu e înalt.
Brandul poate că vă e unul necunoscut și de aceea trebuie spus că are componente fabricate în Italia, conform vânzătorului. Acesta se laudă că rata intrării în service a acestui brand e de sub 1%.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Se poate vedea din imaginea de alături că acest model e unul clasic ca aspect, iar la interior e bine compartimentat deoarece frigiderul propriu-zis are două rafturi, iar congelatorul are un raft și două locuri unde se poate pune alimente.

LDK LF 220 A+, frigider 207 litri

Frigiderul de față nu are No Frost, adică dezghețarea se realizează manual, dar asta nu-i o problemă prea mare întrucât compensează printr-un cost de achiziție mic și o clasă de eficiență energetică ok (are clasa A+ și un consum de curent de 0,46 kWh la 24 ore).
Rafturile frigiderului sunt unele realizate din sticlă securizată și pot susține o greutate de 20 kilograme.
Pe ușă e situat un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari.
Are ceva de genul Fuzzy Logic numit termostat intuitiv care are rol de a regal temperatura în funcție de nevoi și în funcție de temperatura din exterior (ambientală).
Aparatul are un sertar separat pentru legume și fructe așa încât mirosurile să nu se combine, iar acest tip de alimente să rămână proaspete mai mult timp.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție de sub 1000 lei, înălțimea redusă, consumul de curent redus (într-un an consumă 170 kWh), materialele de calitate din care e realizat și utilizarea simplă. Faptul că are garanție de 3 ani ar fi un alt motiv suplimentar pentru a achiziționa acest model.
Contra ar fi că nu are Multiflow și No Frost.

Deci, dacă ești interesat de a achiziționa un frigider ieftin care să poată ține la păstrare o cantitate decentă de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care dorești ceva mai mic ori mai mare tot de la acest brand atunci aici o să găsești câteva modele interesante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu