Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo 305-15IBD, disponibil pe albastru și verde

Lenovo 305-15IBD e disponibil în culori vii și nu orice brand oferă astfel de soluții portabile. Putea fi ceva mai ușor dacă s-ar fi renunțat la anumite dotări ori construcția sa ar fi fost diferită. Pe viitor, laptopurile vor fi ușor de transportat iar performanțele vor fi impresionante. Chiar și acum sunt ușoare doar că e loc de mai bine dacă e să le comparăm cum ultrabookurile. Acest brand oferă tot felul de laptopuri fiabile și nu are rost să vă îndreptai atenția spre altul.

dacă nu vă place că are Windows preinstalat, atunci alegeți unul cu Linux ori FreeDOS (prețul e mia mic, dar nu cu mult). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo 305-15IBD, disponibil pe albastru și verde

Procesorul său e din generația precedentă – Broadwell, deoarece cea mai recentă serie e Skylake. Toate procesoarele Intel au placă video incorporată pentru redare media și uz office. În plus, laptopul dispune de o placă video dedicată care poate rula și jocuri, dar nu e cea mai bună la acest capitol. Laptopul suportă upgrade-uri mici, adică ceva mai multă memorie RAM și un SSD în locul hard diskului. Aceste îmbunătățiri nu sunt obligatorii, dar pot fi luate în calcul pe viitor. Nu cred că are rost să sacrificați acel spațiu intern de 1TB dacă aveți de gând să stocați multe fișiere pe acesta.

Windows 10 preinstalat e destul de util pentru cei care nu știu să instaleze sau pur și simplu nu au timp să o facă. Dacă un laptop nu-l are, instalarea se poate face de pe un disc ori de pe un stick USB (depinde de pe ce puneți să booteze).

Plusuri: design atractiv, configurație destul de nouă, tehnologie WiFi ac (pentru cei care au un abonament mai bun la internet), USBuri 3.0, Windows 10 preinstalat.
Minusuri: nu sunt.

Lenovo 305-15IBD e un model multimedia datorită configurației însă e loc de mai bine. Clipul de jos e cu despachetarea modelului albastru și chiar dacă pot fi variante pe alte culori, observ că acea configurație nu se schimbă. Prețurile sunt aceleași, deci puteți alege oricare altă culoare dacă vă place.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu