≡ Meniu

Lenovo B50-80, laptop office cu Intel Broadwell

Laptopul Lenovo B50-80 e cel mai nou model B50 și din numele său reiese că are un ecran de 15 inci. Acest laptop poate fi folosit ca un desktop dacă aveți un mouse deoarece poate fi conecta la priză și nici nu mai e nevoie de un monitor. Atunci când luați în calcul și un desktop, trebuie să țineți cont că trebuie un monitor pentru acel desktop. Deci diferențele de preț nu vor mai fi așa de mare (dacă se ține cont de aceeași configurație).

Alternativele sunt multe dar nu toate au aceleași componente și deci prețurile pot să diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo B50-80, laptop office cu Intel Broadwell

Procesorul acestui model de laptop e un Core i5-5200U de 2.2 GHz iar placa video e una Intel. Nu are o placă video suplimentară care să aibă memorie video dedicată. Ecranul de 15 inci nu prea diferă față de altele – imagine HD cu protecție anti-glare. E bine că se poate mări memoria la 16GB deoarece multora nu le ajunge 4GB.

Spațiul de stocare e de 500GB și nu cred că e nevoie de mai mult. Dotările sale sunt destul de multe, însă nu diferă cu mult de cele ale unui laptop foarte ieftin, doar cele specială iasă în evidență. Ca și porturi are următoarele: USB 2.0, HDMI, LAN, VGA, USB-uri 3.0, bluetooth etc. Bineînțeles, trebuie să luăm în calcul un router wireless, un mouse, o geantă sau niște căști. Deci niște accesorii ar fi necesare pentru acasă sau când călătoriți. Noile laptopuri au bluetooth pentru ca voi să puteți conecta un mouse wireless.

Ca și dotări speciale are: securitate Kensington Lock și acel cititor de amprentă. Acestea două dotări fac ca acest model să fie unul de tip business. Sistemul de operare e Free DOS iar eu recomand Windows 10 pentru acesta și să fie versiunea pe 64 de biți pentru un plus de performanță.

Plusuri: are procesor performant, cititor de amprentă, arată foarte bine, preț corect.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Lenovo B50-80 e un laptop foarte reușit și e oferit de un brand foarte cunoscut. Cu siguranță, acesta nu e singurul laptop de la acesta iar dacă vreți ceva diferit, veți găsi unul corespunzător. .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu