≡ Meniu

Lenovo B51-30, laptop cu Intel Pentium și Intel Celeron

Laptopul Lenovo B51-30 e unul dintre acele laptopuri care și le-ar putea permite oricine. Aceste laptopuri mi se par destul de fiabile și configurația depinde de generație și serie. Acest brand oferă destul de multe soluții chiar și pentru cei cu pretenții mari, iar bugetul nu e același. Un laptop performant e și mai scump, însă de cele mai multe ori prețurile sunt justificate (veți compara cu alte modele de la alte branduri).

Un laptop performant trebuie să aibă un procesor foarte bun deoarece e componenta principală, dar și dotările sunt la fel de importante că doar ține locul unui desktop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo B51-30, laptop cu Intel Pentium și Intel Celeron

Procesorul diferă în funcție de alegere deoarece numele e același chiar dacă are un Pentium ori un Celeron. Cu siguranță, un Pentium Quad Core e o alegere performantă deoarece face parte dintr-o generație recent lansată și care e și eficientă. De asemenea, un SSH mărește viteza de procesare a datelor dar tot nu o face precum un SSD.

În rest, laptopul are o placă video Intel care vine alături de procesor și poate reda conținut media. Deci nu e nevoie neapărat de o placă video dedicată pentru anumite sarcini (acele plăci video sunt necesare doar pentru jocuri 3D sau aplicații profesionale).

Dotările sunt importante cât timp nu aveți un alt laptop ori un desktop, iar acestea nu sunt prea numeroase deoarece e vorba de un model destul de simplu și accesibil. Laptopurile premium pot oferi mai multe USBuri, tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, WiFi ac etc. Nu e atât de scump pentru că are doar Free DOS, iar ulterior trebui să instalați Windows 10.

Plusuri: are un preț atractiv, design plăcut, suportă multă memorie RAM, performanțe decente oferite de acel SSH.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo B51-30 se adresează celor cu pretenții mici care nu vor procesoare Core i3, Core i5 sau Core i7. Din clipul de mai jos vă puteți face o idee despre întreaga seria B51, iar diferențe veți observa doar la configurație (cea din clip e mult peste pentru că e un B51-80).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu