≡ Meniu

Lenovo B51-80, IdeaPad cu Skylake la preț ok

Lenovo IdeaPad B51-80 sau simplu Lenovo B51-80 e un laptop versatil (poate fi utilizat în scopuri business, acasă ori la jocuri nu prea complicate) cu specificații ok. Procesoarele întâlnite pe modelul acesta sunt Pentium sau Core i (i5, i7… mai rar i3), iar wireless-ul ac e prezent pentru transfer de mare viteză de pe net. Având ecran de 15,6 inci cu strat anti glare vă puteți face o părere despre faptul că nu o să vă stricații ochii și că vă puteți uita la filme fără probleme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de generație nouă (anul 2016) cu cele mai noi tehnologii și cu portabilitate peste medie (vine cu baterie de 4 celule și cu o greutate mică de 2,3 kilograme). Nu e netbook, dar cred că o autonomie de 4 ore o să vă mulțumească.

Lenovo B51-80, IdeaPad cu Skylake la preț ok

Modelul acesta vine cu tehnologie Intel, adică procesoare Skylake care au cipuri grafice superioare și performanțe mai mult decât decente.
Pe partea de grafică există modele cu cip grafic integrat și modele cu placă video dedicată de la AMD (Radeon sau Exo Pro).
Pentru a putea stoca diverse fișiere avem la dispoziție harduri încăpătoare, dar și accelerare prin intermediul SSHD-urilor. Deci, laptopurile vin cu SSHD care e o combinație între hard și un SSD, deci un hybrid.
În mod normal astfel de laptopuri nu vin cu OS și de aceea vă recomand să instalați Windows 10 de pe DVD ori un stick USB 3.0.
Ecranul are panel TN, iar stratul e unul anti glare așa încât ochii să nu obosească, lucru sesizabil și aici la capitolul specificații.

Pentru achiziția acestui laptop ar fi aspectul plăcut, că vine cu multe porturi, disponibilitatea pe mai multe configurații, stabilitatea și portabilitatea ok.
Contra ar fi că nu are software preinstalat, iar prin software mă refer la Windows și la Office, dar se pot instala rapid de pe un stick USB ori de pe unitatea DVD.

Deci, dacă ești interesat de a achiziționa un laptop performant și stabil atunci un Lenovo ar fi recomandarea mea. Nu doar arată bine, ci vine cu tehnologii curent care te ajută să fi cât mai productiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu