≡ Meniu

Lenovo B71-80, laptop de 17 inci cu placă video AMD

Laptopul Lenovo B71-80 e una dintre cele mai bune variante de pe piață și e disponibil la un preț foarte bun. Laptopurile de 17 inci nu sunt atât de numeroase și sunt ideale pentru cei ce vizionează filme. Cu siguranță, ați observat că un laptop mare are un ecran HD+ sau FullHD, însă putea fi FullHD ținând cont că e nou. Și așa veți avea destul de mult spațiu de lucru și protecția ecranului e anti-glare, deci nu veți fi deranjați de lumina puternică din jur. Pentru o calitatea video mai bună, puteți conta un monitor sau televizor care are caracteristici tehnice de imagine mai bune.

Sunt laptopuri multimedia care ar putea să vă atragă atenția datorită configurației, doar că și ecranul e foarte important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo B71-80, laptop de 17 inci cu placă video AMD

Procesorul Intel Core i7-6500U e destul de avansat și chiar dacă nu e unul de gaming, are un consum redus și o viteză de procesare decentă. Componentele de gaming au un consum mai mare de energie, deci laptopul trebui ținut mai tot timpul în priză iar autonomia nu e un punct forte. Oricum, acest laptop se adresează celor care vor să-l folosească acasă deoarece și așa are dimensiuni generoase.

Ca oricare alt laptop, acesta prezintă o placă video integrată care poate fi de folos însă nu se compară cu una care are memorie proprie. În acest caz e vorba de Radeon R5 M330 care poate fi comparat cu GeForce 910M. Deci nu aș putea spune că e foarte performantă, însă un gamer are nevoie de ceva mai mult. Dacă nu sunteți mulțumiți, se paote pune mai multă memorie RAM pe acesta și chiar înlocui HDD-ul cu un SSD sau alegeți un caddy în locul unității DVD.

Plusuri: are ecran generos, design plăcut, performanțe decente, mult spațiu de stocare, fiabilitate.
Minusuri: greutate de 3 kg.

Lenovo B71-80 nu arată cu mult mai diferit față de generația precedentă motiv pentru care am pus prezentarea de mai jos dar și poza de sus precedentă. Totuși, la interior veți observa componente mai eficiente și performante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu