Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo E50-80, laptop Full HD ieftin cu Core i5 Broadwell

Laptopul Lenovo E50-80 e unul dintre cele mai interesante laptopuri de pe piață – procesor performant, ecran detaliat, suficient spațiu și design elegant. Nu sunt multe laptopuri ieftine cu ecran 1080p, dar anul acesta vom vedea ceva mai multe soluții similare și nu trebuie să aveți un buget mare. Balamalele argintii iasă ușor în evidență datorită culorii și sunt destul de rezistente. Eu l-aș recomanda oricui deoarece sunt destule motive pentru a-l alege. Chiar dacă nu are cele mai noi componente, pot spune că sunt de ajuns pentru acasă.

Acest laptop poate fi folosit pentru a viziona filme deoarece are un ecran detaliat și placa video poate reda conținut de înaltă calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo E50-80, laptop Full HD ieftin cu Core i5 Broadwell

Configurația sa e una destul de bună chiar dacă nu are cel mai nou procesor sau memorie RAM DDR4. Dacă aveți o consolă pentru jocuri sau poate că nu vă plac jocurile, atunci vă recomand modelul de mai sus. Viteza de procesare e foarte importantă și, de aceea, e mai bun un laptop cu procesor superior fără placă video dedicată decât unul cu procesor Pentium și placă video dedicată. Oricum, laptopurile pentru jocuri costă cu vreo 50% mai mult.

Nu orice laptop are un ecran de 15 inci 1080p, motiv pentru care pe acesta detaliile sunt mai vizibile. Nu e foarte scump pentru că are doar Free DOS, iar o instalare rapidă se poate face cu ajutorul unui stick USB 3.0 deoarece laptopul are două astfel de porturi (viteza de transfer a datelor e superioară). Bineînțeles, se poate instala sistemul și pe varianta clasică, doar că va dura mult. Pe viitor vă puteți gândi la un eventual SSD, dacă vă place ca totul să se miște instant.

Plusuri: cititor de amprentă, ecran 1080p, arată bine, componente performante și prețul atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Lenovo E50-80 e o alegere destul de bună chiar dacă îi lipsește placa video, componentă care e necesară doar pentru cei care încearcă jocuri 3D. Din prezentarea de mai jos se poate vedea că are o tastatură destul de reușită, touchpad generos și porturile sunt bine așezate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu