≡ Meniu

Lenovo G40-30, laptop ieftin cu Windows 8.1 preinstalat

Laptopul Lenovo G40-30 e un model cu ecran de 14 inci și se poate observa destul de clar din numele său. Acest brand oferă laptopuri diverse pentru oricine și care mi se par foarte bune. Dacă nu aveți un brand favorit, optați pentru acesta și nu veți regreta. Pe partea de design, cred că Lenovo ar trebui să aleagă finisaje pe argintiu sau ceva mai elegant.

Eu aș alege pe cel aflat la promoție dar aceasta e destul de scurtă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo G40-30, laptop ieftin cu Windows 8.1 preinstalat

Aveți de ales între un laptop cu Pentium și unu cu Celeron, dar ambele sunt Intel Bay Trail M. Chiar dacă are 2GB, voi puteți pune până la 8GB dar nu cred că veți folosi chiar atâta. Dacă nu veți upgrada laptopul la acest capitol, atunci nici nu are sens să alegeți altă versiune de Windows 8.1. Mă refer la cea de 32 de biți, pe când cea de 64 de biți recunoaște mai mult de 3GB de RAM. PE viitor cam toate laptopurile vor avea un hard de 1TB dar și 500GB e suficient deoarece se pot stoca foarte multe pe el.

Placa video integrată e una Intel HD și nu e o variantă prea avansată. La alte procesoare mai performante placa video e mai bună dar nu cu mult. Plăci video performante sunt cele dedicate. Acest laptop are ca și dotări: cititor de carduri, cameră web HD, difuzoare, HDMI, WiFi n etc. Se poate conecta chiar și un mouse wireless deoarece laptopul are bluetooth. Bateria de 4 celule oferă o autonomie bună chiar dacă nu e mare pentru că noile procesoare consumă puțin. Ținând cont că e un laptop office, nu are placă video dedicată. Alte caracteristici sunt următoarele: greutate de 2.1 kilograme, Kensington, touchpad cu gesturi, Windows 8.1 și altele.

Plusuri: are Windows 8.1, arată bine, are doar 2.1 kg, bluetooth, performanțe decente în acest preț.
Minusuri: nu are.

Lenovo G40-30 nu e o alegere performantă dacă nu are un procesor Haswell sau Broadwell, dar și așa pentru un Pentium sau Celeron, scorul de performanță e bun. Jos e un clip cu despachetarea acestui laptop dar unele componente pot să difere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu