Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaCentre AIO 300-23ISU, desktop de 23 inci

Lenovo IdeaCentre All-in-One 300-23ISU e un desktop de tipul AIO, adică monitorul conține și unitate centrală, iar la pachet ai monitor, tastatură și mouse.
Un astfel de sistem desktop se adresează celora care nu au mult spațiu în cameră, dar vor un dispozitiv cu ecran mare.

Modelul 300-23ISU vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani beneficiem de un calculator cu procesor puternic și ecran care are panel IPS.

Lenovo IdeaCentre AIO 300-23ISU, desktop de 23 inci

Caracteristici

Ecranul acestui dispozitiv e unul de 23 inci cu panel IPS și touchscreen. E un ecran foarte clar cu rezoluție 1920×1080 pixeli care poate fi utilizat inclusiv la filme Blu-ray.
Pe partea de memorie vine cu hard de 1 TB și cu RAM 4GB sau 8GB DDR4.
Evidenet că are placă de rețea wireless și e un model nou care suportă standardul ac. Are și LAN Gigabit pentru cei care sunt interesați să conecteze dispozitivul la net fără a folosi un router.
Procesoarele care dotează acest model sunt Core i (i3-6006u sau i5-6200u).
Din punct de vedere vizual există modele negre și modele albe… alegerea e în funcție de preferințe.
Modelul e dotat inclusiv cu unitate DVD așa încât la nevoie să instalați alt OS. Recomandarea mea fiind Windows 10 pe 64 biți.
Dacă sunteți pasionați de jocuri atunci trebuie știut că acest model vine cu placă video dedicată, mai exact cu model GeForce 920A care are 2GB RAM GDDR3.

Avantaje

Printre avantajele acestui model ar fi că ocupă puțin loc, că are ecran touc și că vine cu multe tehnologii noi.
E un model care nu doar poate fi utilizat acasă, ci și în scopuri business, adică la o firmă.
Un alt avantaj al acestui PC ar fi că e foarte eficient din punct de vedere energetic. Componente precum placa video (920A) și procesorul (cu sufixul U la final) sunt unele cu voltaj scăzut, iar acest lucru se va vedea în factura la curent.

Verdict

Deci, dacă vreți un aparat AIO care să nu ocupe mult loc, dar să aibă un ecran mare și procesor puternic atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată modelul alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu