≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 100-15, laptop ieftin de numai 1.9 kg

Chiar dacă Lenovo IdeaPad 100-15 e foarte ușor, ecranul e tot de 15 inci și unitate DVD e prezentă. Se datorează componentelor dar și bateriei sale de 3 celule care oferă o autonomie bună. Un laptop foarte ieftin poate fi la fel de util ca unul scump deoarece nu toți se folosesc de placa video dedicată a unui laptop ori de tot spațiul de stocare. Un procesor mai ieftin e suficient de performant pentru navigare web, aplicații și altele.

Alternativele sunt modele cu procesoare ceva mai bune și care pot costa puțin mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 100-15, laptop ieftin de numai 1.9 kg

Procesorul acestui laptop nu e unul foarte performant deoarece e un Celeron de tip N2840. Procesoarele de pe laptopuri dar și de pe platformele desktop au plăci video decente chiar dacă sunt integrate. Ecranul acestui laptop e unul de tip HD și are o diagonală satisfăcătoare. Ținând cont de faptul că veți lucra pe el de la o distanță scurtă, ecranul nu trebuie să fie foarte mare.

Memoria RAM e una cu capacitate de 4GB care e la o frecvență de 1600 MHz. Hard diskul de 500 GB nu pare mare dar și așa cine mai stochează fișiere media pe le cât timp există servicii online de stocare a datelor. Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo de 3W, cameră web decentă, USBuri, VGA, HDMI, bluetooth și altele. Tehnologia wireless e prezentă la mai toate laptopurile și poate fi de tip n sau chiar mai bună (ac). Are doar Free DOS deci cumpărătorul trebuie să instaleze ulterior sistemul de operare. Se poate alege un sistem de operare nou ca Windows 8.1 sau 10.

Plusuri: arată destul de bine, preț foarte bun, portabil, destule porturi, cameră web HD și multitasking bun.
Minusuri: nu are o configurație foarte performantă.

Lenovo IdeaPad 100-15 a fost conceput mai mult pentru uz office și nu recomand că-l folosiți pentru gaming. Clipul de jos e cu un laptop similar pentru a vă face o idee, deci nu e chiar identic. Cam toate arată la fel, doar unele finisaje sunt diferite și care nu vă afectează în nici un fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu