≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 100-15IBD, notebook i5-5200U

Lenovo IdeaPad 100-15IBD e un laptop premium adresat celora care vor stabilitate și performanță la un preț corect. procesoru e unul i5 model 5200U, iar ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție HD și panel TN.
Nu vine cu sistem de operare, dar puteți instala Windows 10 de pe stick ori de pe un disc DVD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e bun pentru acasă, dar și pentur la birou. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, iar la final am pus și un clip cu acest model.

Lenovo IdeaPad 100-15IBD, notebook i5-5200U

Din păcate nu are memorie dedicată pentru placa video, dar cipul grafic Intel HD 5500 e unul foarte puternic care-și va lua RAM din memoria sistemului care-i de 4 giga (memoria RAM nu se poate mări întrucât nu mai are slot liber).
Procesorul e unul dual core i5 cu performanțe decente în orice sarcină.
Pe partea de porturi și comunicații acest model are USB, HDMI, LAN, wireless N și bluetooth. Din păcate nu are suport Gigabit, asta arătându-ne că PC-ul de față e unul pentru cei care intră pe net ori editează documente.
Nu vine cu sistem de operare și din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10 pe 64 biți. Cel mai bine e să faceți instalarea de pe un stick USB 3.0.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi greutatea nu prea mare, că are un hard cu o capacitate nu prea mare și costul mic. Un alt lucru pozitiv ar fi că bateria cu 4 celule ține mai mult de 2-3 ore în funcție de ce faceți pe laptop.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și să aibă incorporate multe tehnologii utile atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă o să vă gândiți vreodată să-l faceți mai bun atunci cel mai bun lucru care l-ați putea face e să instalați un SSD. Acesta vă va ajuta să accesați informația mai rapid, iar laptopul va rula ca și cum ar avea procesor i7.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu