≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 100-15IBY, laptop ieftin cu SSD de 128GB

Lenovo IdeaPad 100-15IBY e unul dintre cele mai ieftine și performante laptopuri de pe piață. SSD-ul său îl recomandă, deoarece nu sunt multe laptopuri cu un așa mediu de stocare și cred că mulți dintre voi căutați astfel de laptopuri, poate chiar și cu Core i3. Dacă aveți un astfel de mediu de stocare, viteza de procesare nu mai e așa de importantă deoarece totul pornește instant. Chiar și sistemul de operare pornește rapid ori din stand-by (depinde cum decideți să stingeți laptopul). Un hard disk e superior doar la partea de spațiu de stocare și la numărul de scrieri, însă eu aleg performanța și cred că și voi veți alege la fel.

Bugetul nu trebuie să fie mare și parcă un desktop nu e la fel de atractiv deoarece are nevoie și de monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 100-15IBY, laptop ieftin cu SSD de 128GB

Configurația sa e una ideală pentru uz office, în sensul că nu e nevoie de mai mult pentru multe aplicații. Procesorul e unul Pentium cu consum redus iar tehnologiile incorporate îl clasează undeva mai sus decât restul modelelor. Noua generație de procesoare e mai eficientă deoarece se investește tot mai mult în reducere dimensiunilor componentelor, pentru ca laptopurile să devină tot mai compacte și să consume tot mai puțin. De aceea, unele laptopuri sunt mai portabile decât altele, dar și dimensiunile sunt mult diferite.

Acest laptop putea fi mai ușor deoarece are o baterie mică – 3 celule. Autonomia de lucru e satisfăcătoare dar și așa mulți dintre voi îl folosi acasă conectat la o priză. laptopurile sunt gadgeturi portabile dar asta nu înseamnă că trebuie să fiți o persoană care călătorește mult pentru a-l achiziționa. Laptopurile oferă și alte avantaje: sunt compacte, nu necesită periferice, puține cabluri în jur, au destule porturi etc.

Plusuri: SSD-ul, multitasking bun, arată bine, fiabilitate ridicată, preț atractiv.
Minusuri: nimic.

Lenovo IdeaPad 100-15IBY e un laptop recent lansat și care îmi place datorită SSD-ului. Unii utilizatori înlocuiesc ulterior un SSD pentru a înlocui hardul intern, iar cel inter îl folosesc ca unul extern cu ajutorul unui rack.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu