≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 100S-11, laptop de numai 1 kg cu Windows 10

Lenovo IdeaPad 100S-11 e cel mai ieftin laptop cu ecran de 11.6 inci de la acest brand și trebuie luat în calcul și sistemul de operare Windows 10, care e preinstalat. Arat[ destul de bine pe argintiu, dar această culoare e prezentă doar pe spatele laptopului. Acest brand oferă soluții mult mai performante dar pentru un buget mai mare. Un laptop ca acesta pot spune că se adresează celor care au vrut inițial o tabletă însă funcționalitatea nu a fost suficient de mare. Însă, orice tabletă are bluetooth pentru a putea conecta periferice wireless.

Alternativele sunt multe dacă vreți un laptop cu ecran mai mare, dar imagine e cam la fel – HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 100S-11, laptop de numai 1 kg cu Windows 10

Procesorul acestui laptop e unul decent deoarece consumă puțin și are tehnologie Turbo Boost (își mărește frecvența și performanțele când e nevoie). Multitaskingul e decent deoarece sistemul are nevoie doar de 1GB, iar restul rămâne pentru programe. Chiar dacă nu are un hard spațios, are o memorie flash care e mult mai rapidă (totul pornește instant ca pe tablete). Se poate folosi un hard extern pentru a stoca mai mult și acel hard poate fi conectat cam la orice alt laptop sau desktop.

Tehnologiile de comunicații sunt importante atunci când e vorba de un gadget portabil. Autonomia de lucru e mare și cu o baterie mică deoarece componentele consumă puțin (sunt noi și eficiente). Are cel mai bun sistem de operare – Windows 10, deci nu aș putea recomanda altul iar o reinstalare s-ar putea face cu un stick USB. Dacă nu vă place că are un ecran mic, se poate folosi un cablu HDMI pentru a-l folosi ca un media player portabil.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, arată bine, e portabil, bluetooth și altele.
Minusuri: nu are un procesor foarte performant.

Lenovo IdeaPad 100S-11 arată destul de bine chiar și pentru un model așa de ieftin. Clipul de mai jos e unul destul de interesant deoarece vă puteți face o idee despre modelul de sus. Aș alege cel de sus pentru că arată bine și construcția sa e destul de robustă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu